Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tennék egy bejelentést a...

Ha tennék egy bejelentést a rendőrségen vajon mit tennének? Elfognák őket? Vagy legalább utána járnának?

Figyelt kérdés
Azon a dolgon gondolkoztam mostanában,hogy mondjuk van egy X ember, akiről én tudom, hogy drogozik, ha néha megkérik szórja is, és van Y ember akitől ő általában beszerzi, vannak ,,barátai" akikkel együtt szokta csinálni... Ha megkeresnék X embert 90% , hogy találnálak nála illegális dolgot, nagy eséllyel nem ,,csak" egy félét. Y embernél 100% találnának több féle dolgot is..
2014. jún. 25. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet utánanéznek.

De gondolom szólok hogy aki mélyebben benne van a dologban, az simán utánanéz honnan jön a füles, és ha megtalál akkor az fájni fog. És meg fog találni.

2014. jún. 25. 01:03
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak fűről van szó, nem biztos, hogy foglalkoznának vele, ha keményebb drogokról, akkor egész biztos. Szerintem becsületes embernek kötelessége jelenteni az ilyet, mert a gyerekeink jövője is kockáztatva van. Ha meg megkeresnek, tudjon a családod róla, mi volt, tehát mondd el azért több személynek is, és akkor tudni fogják azt is, ki tette. De a rendőrdég diszkrét és nem valószínű, hogy ki tudnák deríteni ki adta fel őket.
2014. jún. 25. 07:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ezzel a témával foglalkozó kérdés van.

Tudod mennyi kábszeres van az országban? Brutális sok állandó, és alkalmi fogyasztó. A rendőrségnek nem az alkalmi fogyasztók kiszűrése a feladata, főleg látva azt, hogy ítéletként elterelést (hetente 1-2 óra elbeszélgetés a pszichológussal) szokták választani. Rengeteg papírmunka, idézések, kihallgatások a nagy semmiért. Persze büntetendő a fogyasztás jogilag, de nem érzem, hogy a rendőrség dolga lenne a fogyasztók kiszűrése.

A rendőrséget a csempészek, és a terjesztők érdeklik, de aki pedig erről infóval rendelkezik, az nem itt gyk-n fogja megkérdezni, hogy mit tegyen.

Én tanácsként azt mondanám, hogy szólj a szüleinek, esetleg az iskolának, hátha egy kicsit elszégyenlik magukat. Lehet el is dobják a cuccot, ha egy kicsit rájuk van ijesztve a rendőrségi eljárással...

2014. jún. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!