Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőr ezért beviheti az...

A rendőr ezért beviheti az embert?

Figyelt kérdés

Elfogyott a cigaretta hüvelyem,holnap megyek dolgozni,nincs nyitva a dohánybolt,ezért nagy cigis mivoltomban gondoltam "tekerek" magamnak cigarettát.Anno vettem ilyen 10cm-es cigaretta papír készletet (10 papír) és 1 csomag 25-ös szűrőt,mert volt ilyen,hogy elfogyott,és kipróbáltam így.

Arra gondoltam,hogy tekerek párat (napi 10-15 szálat szívok el),és hát azért amikor úgy néz ki egy 9,5-10cm-es cigaretta,mint 1 "joint" az már felhívja magára a figyelmet.

Az idő a munkahelyemig 1 óra,ezért a munkahely előtt és munka előtt elszoktam szívni 1 szálat,majd a szünetekben is elszoktam szívni,majd hazaindulás előtt,és a munkahelyem a rendőrségtől kb 60m-re van,tehát eléggé sok rendőr elhalad ott.

Gondolom,ha látszódik,hogy csak vágott dohány van benne akkor nem csinál ügyet és ha látja rajtad ,hogy nem vagy vmi szer hatása alatt (ezt sztem 1 rendőr látja,hogy van-e az ember vmi cucc alatt)

2014. jún. 22. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha fennáll a gyanú, hogy illegális szereket birtokolsz, használsz, blablalba, akkor igen, a joga megvan hozzá..

Viszont, szerintem előtte csak megnézné, hogy mi az, amit ténylegesen szívsz abban a "tekert" cigiben..

Szóval bevinni bevihet alapos indokkal, de kétlem, hogy emiatt megtenné.

2014. jún. 22. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem fognak bevinni mert nagyon sokan sodort cigit szívnak.Már a szagárol is érezni ha fű van benne.Ezt a rendőr is tudja.Méterekről megérezni a szagát.Nyugi nem lesz semmi baj ha sodort cigit szívsz az utcán vagy bárhol máshol.
2014. jún. 22. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg trombita alakra tekered a cigit?

[link]

Amúgy meg igen, a szag elárulná.

2014. jún. 22. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Leszarja!
2014. jún. 22. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm kb 15 éve cigizik és minden cigizés előtt tekeri magánal, szal nem megcsinál 10et, hanem ha cigizni akar teker egyet. Soha nem vitték még emiatt be.
2014. jún. 23. 08:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát gyakorlott a tekert cigarettában nem vagyok,trombita vagy nem trombita...

Olyan amilyenre sikerül :D

legutoljára egy köralakú ceruza köré tekertem,hogy olyan legyen...

2014. jún. 23. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
ne haragudj de nem lene egyszerüb ha regel veszel egy doboz hüvelyt aztán elviszed magadal a töltöt a munkahelyedre és ot töltöl vagy veszel egy doboz gyári cigit ara a napra ha már enyirán félsz hogy füvesciginek nézik a cigidet. amugy nem hinném hogy aszt gondolnák ránézésre hogy drog van benne én nem tudom pontosan mert nem drogozok de ugy tudom h sok drogos sima hüvelybe tölti bele a füvet tehát nem föltétlenül ara kel követkesztetni h drog van a cigiben ha ugy van sodorva. tényleg sztem vegyél inkáb regel egy doboz gyári cigit meg 5 doboz hüvelyt és nem lesz már ilyen problémád :)
2014. jún. 25. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!