A rendőr ezért beviheti az embert?
Elfogyott a cigaretta hüvelyem,holnap megyek dolgozni,nincs nyitva a dohánybolt,ezért nagy cigis mivoltomban gondoltam "tekerek" magamnak cigarettát.Anno vettem ilyen 10cm-es cigaretta papír készletet (10 papír) és 1 csomag 25-ös szűrőt,mert volt ilyen,hogy elfogyott,és kipróbáltam így.
Arra gondoltam,hogy tekerek párat (napi 10-15 szálat szívok el),és hát azért amikor úgy néz ki egy 9,5-10cm-es cigaretta,mint 1 "joint" az már felhívja magára a figyelmet.
Az idő a munkahelyemig 1 óra,ezért a munkahely előtt és munka előtt elszoktam szívni 1 szálat,majd a szünetekben is elszoktam szívni,majd hazaindulás előtt,és a munkahelyem a rendőrségtől kb 60m-re van,tehát eléggé sok rendőr elhalad ott.
Gondolom,ha látszódik,hogy csak vágott dohány van benne akkor nem csinál ügyet és ha látja rajtad ,hogy nem vagy vmi szer hatása alatt (ezt sztem 1 rendőr látja,hogy van-e az ember vmi cucc alatt)
Ha fennáll a gyanú, hogy illegális szereket birtokolsz, használsz, blablalba, akkor igen, a joga megvan hozzá..
Viszont, szerintem előtte csak megnézné, hogy mi az, amit ténylegesen szívsz abban a "tekert" cigiben..
Szóval bevinni bevihet alapos indokkal, de kétlem, hogy emiatt megtenné.
Hát gyakorlott a tekert cigarettában nem vagyok,trombita vagy nem trombita...
Olyan amilyenre sikerül :D
legutoljára egy köralakú ceruza köré tekertem,hogy olyan legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!