Támogatnád, hogy Tomcat legyen Magyarország belügyminisztere?
Támogatnám. Mi a családdal annak idején (6 évvel ezelőtt) azért hagytuk el az országot, mert -többek között- a rendőrségből lett elegünk.
Egy év alatt kétszer törtek be hozzánk, az első esetben épp két forduló között lehettek, azaz a fele cuccunk eltűnt, a fele összepakolva. Hívtam a rendőrséget, 4(!) óra múlva kijöttek, nem egészen harom percig "helyszíneltek" azaz vállat vontak, megnyugtattak hogy még biztos vissza fognak jönni a maradékért és annyi. Három hónap múlva jött a jegyzőkönyv, hogy nyomozás lezárva, tettes ismeretlen. Második esetben pont rajtakaptam a bidámbidámot és fiát a lakásban, szerencsémre nem volt kedvük bántani engem, elfutottak. Hívom a rendőrséget, hadarom hogy mi van, hogy néznek ki, még itt lesznek a közelben, lerakom, várok. Egy teljes óra múlva visszahívtak, hogy akkor mi is a pontos cím, hova jöjjenek? Hát mondom hagyjuk, a betörőm már otthon vacsorázik, a feljelentéssel meg ne fárasszuk egymást, úgysem fog történni semmi...
Ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy elég, ebben az országban nem lehet, nem akarok élni. Kimentünk, megnyugodtam, errefelé (Svájc, kisváros) a rendőrség nem csak dísznek van, minden oké, erre jön az egyre erősödő hír, hogy igenis lehet tenni a ci.. a bűnözők ellen, hogy valakinek volt töke és esze elindítani valamit, ráébresztett, hogy nem az a megoldás ha kimenekülök a nyakig érő szarból, hanem ha visszamegyek és teszek ellene, nem csak a pofám jár otthon, a fotelben ülve... egyszóval támogatnám, igen.
Kérdező, téged többszörösen átvertek. Nem csoda, a felszínt próbálod értelmezni. Tomcat nem szállított senkit senkinek, ha ismernéd a törvényt ezt magadtól is tudnád. Ezzel szemben kiválóan ért a populista tömegdumához, az izgatáshoz, és szeret a középpontban lenni. Hogy tisztázzuk: ezt személyesen ő mondta. Mondott még mást is, de azt nem idézném.
De van rosszabb hírem is. Ha lehetőséged (és főleg hatalmad) lenne őt felkérni e tisztségre, oltárian a képedbe röhögne. Ne nézd őt ennyire hülyének. Pontosan tudja (jobban, mint a mai belügyminiszter, bár az se piskóta), hogy az általad is említett bűnesetek megítélése nem ott dől el. És nem ott tehetnek valamit a csökkentéséért. Sőt, azt is tudja, hogy nem úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!