Más bankkartyajaról levettem 41000 ft ot. Május 15 én tudódott ki. Bírósággra vitték az ügyet. Mikor kapom meg az idézést?
"ilyenkor mindenki eltünik"
Talán nem akarják, hogy őket is kirabold.
Ha már dolgozol, akkor fizesd vissza annak, akitől elvetted a pénzt.
Jól néznénk ki, ha mindenki, akinek megszünt a munkája és nincs albérlete, EZÉRT lopna másoktól!!!!
Azt nem várhatod eleve el senkitöl, hogy a te problémaidat megoldja, gondolom, nem véletlen rúgtak ki mindkét helyröl!
Természetesen lehet börtön is belöle (és szerintem teljesen jogosan), és azzal nem takarózhatsz, hogy mist külföldön dolgozol - ez nem mentség semmire.
"kirugtak ès elvették az albimat is ezért tettem....senki.nem volt aki segíttsen ....érdekes ilyenkor mindenki eltünik"
Nem is csodálom, elvégre más bankkártyájáról húztál le pénzt. Nem egyszerűbb lett volna kölcsönkérni?
Ha első bírósági ügyed, letöltendőt biztos, hogy nem fogsz kapni. A kárt térítsd meg de úgy, hogy annak nyoma legyen. A bíróság nem intézi gyorsan az ilyen ügyeket. Talán tőlük kellene megkérdezned, biztos van egy előadó, aki az ügyeddel foglalkozik vagy foglalkozni fog.
Kimehetsz külföldre, de adj meg otthon valami elérhetőséget azért.
Van egy oldal: onlinejogsebész.hu
Ott hasznosabb válaszokat is kaphatsz, mint itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!