Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Segitség, mit kéne tennem?

Segitség, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Anyám exe betört anyámhoz és ellopta a laptopomat ( 40e . Ft ) meg a mobilnetet, kiment a rendörség az illetöhöz, de azota semmi hir h megvan e a laptop vagy nincs, ugy hallotam h a rendörség nem tesz semmi, anyám exe meg használja a laptopomat, mit kéne tennem?

2014. jún. 3. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
A mobilnetet letiltathatod a szolgáltatódnál, hirtelen csak ennyit tudok.
2014. jún. 3. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így elég érdekes...

Kimentek és mit csináltak? Mert ha fel lett jelentve, akkor a laptopot minimum le kellett volna foglalni.

Azt kitől hallottad, hogy a rendőrség nem tesz semmit? És akitől hallottad, ő honnan tudja?

2014. jún. 3. 09:53
 3/10 A kérdező kommentje:
mobilnetet letiltották, de már eltelt egy hét, tudják a rendörök h hol lakik a ficko, mégsincs semmi hir nem mondanak semmit,
2014. jún. 3. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes nap menj be szépen a rendőrségre és addig cseszegesd őket, amíg nem csinálnak valamit. Mást nem lehet tenni ilyenkor.
2014. jún. 3. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nincs meg? És azt, hogy nem tesznek semmit? Vagy talán azt, hogy nem voltak kint nála?

Talán menj be és érdeklődj, nem szolgáltatás a rendőrség. Van azoknak a nyomozóknak még legalább 30 ügyük rajtad kívül. Mindenben levélben értesítenek, amit a törvény előír. De a törvény nem ír elő minden apróságban értesítést. Lehet megvan a géped, amit majd csak a nyomozás végén kell kiadjanak neked és értesítsenek.

Talán egyszerűbb volna, ha vennéd a fáradttságot és bemennél a rendőrségre megkérdezni mi újság van.

A másik meg az, hogy kérdés egyáltalán tettél e feljelentést, mert az hogy szóltál nekik nm ugyanaz. Főleg ha hozzátartozódról van szó.

2014. jún. 3. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
27%

"ugy hallotam h a rendörség nem tesz semmi"

A helyesírásodból gondolom, hogy úgy 10-12 éves lehetsz. Azt a laptopot nem véletlen anyud exétől kaptad? Lehet, hogy csak visszavette ami az övé. Ez olyan, mintha én betörnék anyukámhoz, és ellopnám a vasalóját. Ugye, hogy semmi értelme nem lenne?

2014. jún. 3. 21:59
 7/10 A kérdező kommentje:
saját pénzemböl vettem, neki semmi köze nincs hozá, nyilván azt találta értékesnek és ellopta
2014. jún. 4. 11:27
 8/10 A kérdező kommentje:
tettem feljelentést, még aznap
2014. jún. 4. 11:28
 9/10 A kérdező kommentje:
:XD mi baj van az irásommal ??
2014. jún. 4. 11:29
 10/10 anonim válasza:
mond a rendörsgnek hogy nyomozzák le az IP-d és meg fogod találni a laptopd!!!ez mindenképp tedd meg mert nekem is ez volt csak az én anyám exe a notbukomat meg az ujj sony xperia z met vitte el.de már a következőnap lenyomoztattam a 2 eszközt és meg vannak.beszélünk priviben?el mondok mindent.írj visz privátban ha benne vagy!
2014. jún. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!