Rendőröknek a nyevpótlék minden nyelv után jár vagy maximalizálva van, hogy max mennyit kaphatunk érte?
Figyelt kérdés
Van egy német közép- ès felsőfokom. Ha csinálnék angolból is közepet, akkor többet kapnék? Ez hogy működik?2014. jún. 2. 23:03
1/12 A kérdező kommentje:
*nyelvpótlék
2014. jún. 2. 23:03
2/12 anonim válasza:
Igen, mindengyik nyelvre megkapod.
3/12 A kérdező kommentje:
És mekkora összeg ez a pótlék?
2014. jún. 3. 17:40
4/12 anonim válasza:
"A"közép 11 e körül a "C" 16e környéke. A felsőfok C a mindenkori alapilletmény 100%-a. 30 és 40e között valahol. A 2 felsőfokú majdnem annyi, mint a minimálbér.
5/12 A kérdező kommentje:
Ejjha az elég jól hangzik. Akkor asszem ideje rászánnom magam egy újabb nyelvvizsgára :) Köszi szépen!
2014. jún. 3. 21:35
6/12 pikpakpukpik válasza:
Én úgy tudom hogy max. 2 nyelv után jár.
7/12 anonim válasza:
Korábban angolra németre és francia nyelvre járt, de nem hiszem, hogy változtattak rajta vagy kibővítették volna. Az összegek stimmelnek.
8/12 anonim válasza:
Ja és jelen pillanatban a német felső fokra kapnál nettó 17.000-et ha megcsinálnád az angol közepet akkor az még 11.000. Úgy tudom nem minden szakterületre jár..
9/12 A kérdező kommentje:
Ha tényleg van ilyen területi korlátozás, akkor melyikre jár/nem jár?
2014. jún. 9. 12:00
10/12 anonim válasza:
7. 8. vagyok. Mindig felmerül hogy nem fog járni de eddig mindig megkaptuk azzal hogy a munkánk végzéséhez szükséges. Mivel nem tudom mely szakterületen pontosan milyen feladatot látnak el és nem személyügyön dolgozom ezért nem tudom pontosan de közrend és bűnügy megkapja az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!