Az emberek hogy néznek egy olyan 19 éves lányra, aki rendőr akar lenni?
19 éves vagyok, ősszel legyek 20 éves. Elhatároztam, hogy rendőrakadémiát akarok végezni , azon belül rendőrnyomozó akarok lenni.
Hogyan vélekednek erről az emberek ? Hogyan néznek egy nőre, aki ez akar lenni ?
Előre is köszönöm !
Az csak jó. Ne figyelj az olyanokra akik azt mondják ,,húú mocskos sünök, talpnyalók". Mekem is az a tervem hogy rendőrnek menjek, igaz én szakközépbe tervezek menni. utána ha meg sikerül fősulira. Delőbb sikerüljön a szakközép xD Ha ez a célod akkor hajrá, sok sikert :)
22/F
Előző: miért, mi másról van szó az önkéntes katonai és rendőri pálya esetén, mint a hatalom kénye-kedvére járni? Szerinted miért tart ott a világ, ahol...? (Többek között.) Kivételes tényezők nyélván vannak: honvédelem, polgári védelem, bűnügyek felderítése, közlekedés betartatása. Na de a rendőség szervezete enné jóval többről: bankárdinsaztiák manipulációinak, emberiségellenességének végrehajtói a rendőrök. Ha tudatában vannak , ha nem. Na ezért kellene tudatosodnotok, ha javasolhatom. Mert vagy jóhiszemű egy rendőr, és naív, azt hiszi jót tesz a szolgálatával, holott alapvetően rosszat tesz globálisan, vagy a szűklátókörüség egy másik eset e áll fenn: azt már esetleg tudja, h visszaélhet a kis rendőri hatalmával, és tudatosan ezért megy rendőrnek (nem eg ilyenről tudok).
Hol a nyitottság a legtöbb rendőr elméjében? Csak végrehajtod, amit mondanak, nem gondoléva, mirekérnek valójában? Csak rövidtávon gondolkozol?? X parancs, és kész?? De hogyglobálisan, hosszútávon mi ahatása, azon nem elméljkedsz? Nem számít, járjon rosszul az emberiség?? Te nyitott vagy gondolkodni függetlenül? Vagy legalább hagyni, h elgondolkodtassanak, inspiráljanak téged, szélesebb látóköröd kialakításában? Igen? Akkor tessék, példának okáért pár perces video:
http://www.youtube.com/watch?v=wbhqn7mBmbo
A hatalom persze ad némi látszolagos hasznot is a polgároknak, pl RÉSZBEN biztonságérzetet, ez a csali. (Bár van tapasztalatom számos korrupt rendőrről, aki az áldozat ellen jár(t) el, mert a támadó lefizette őket! De ha ezt nem számítjuk, a hatalom csalija , h ad némi alamizsnát...)
Alamizsna gyanánt ad a hatalom, pl a rendőrök által egy kis jót, pl biztonságot az embereknek, túlnyomórészt azonban szted miől szól a rendőrség, ha nem arról, h a hatalom eszköze legyen, a hatalomnak az emberiség elleni érdekeit végrehajtatni, túlnyomórészt??
Kb olyan ez, mintha valaki ellopna tőled egy 20ezrest, nem tudod meg, h XY tette, majd XY vigyorogva előáll mint naaagy jótevő, NagyTestvér: "nesze, egy ezres, lásd míly jó fej vagyok! :)"
Akinek nem tetszik, a hatalom ráküldi a rendőröket, végső esetben a katonaságot is bevetik. Az önkéntes katonaság legfeljlebb honVÉDELEMRE jó. A rendőrséáget meg kizrólag polgári védelemre és bűnügyre kellene felhasználni, meg közlekedési szabályok KORREKT betarTATására. Max ezekre.
Emlékszel 2006-ra, Bp??
Na meg hány, és hány embert lakoltatnak ki rendőrökkel... gondolodtál már ezen? Csak mert a hatalmi bankárcsaládok (pl Rothschild) hamis módszerekkel, pl szándékos gazdasági válságkeltéssel, mert rafkós svájci frankos hitelekkel eladósítja ártatlan emberek millióit világszerte!! Nem véletlenül szűk látókörű emberek mennek rendőrnek többnyire... Ők csak végrehajtók, GONDOKODÁS NÉLKÜL... A rendőr lakoltat ki, de sok rendőrnek fogalma sincs, h emberellenes tettet hajt végre az ilyen esetek legalább 90%-ában... ÁRTATLANOK MILLIÓI ELLEN!
De a látókörödet bármikor fejlesztheted, én bízom benned! És gondolkodhatsz bármikortól függetlenül, korrekt módon! Nem befolyásoltatva. Mások véleményét érdemes figyelembe venni, de legyél alapvetően önálló, felnőtt hozzáállású a gondolkodásmódodban, ezt javaslom. :) (Ne úgy, mint sokan, akik közül pl rendőrnek állnak.)
GONDOLKOZZ EL EZEN, KÉRLEK, MIT AKARSZ TÁMOGATNI. JÓ SZÍVVEL MONDOM.
szívesen megnéznék egy olyan videót, ahol a rendőr lakoltat ki. Olyat mutass, ahol ő pakolja a cuccokat, és nem a végrehajtó meg a melósai, mert akkor ő végzi a kilakoltatást. Ennyi értelmi fogyatékost...
Kérdező: sok nő megy rendőőri pályára, nincs benne semmi extra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!