Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Védelmi pénzt most is szednek...

Védelmi pénzt most is szednek bisztróktól?

Figyelt kérdés
Mint a 90-es években?
2014. máj. 28. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan helyek ahol igen.
2014. máj. 28. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
De minek a védelmi pénz,én ezt soha nem értettem,valaki elmagyarázná?!megköszönném.
2014. máj. 28. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"De minek a védelmi pénz,én ezt soha nem értettem,valaki elmagyarázná?"

Ha nem fizetsz akkor szétverik a helyet.

2014. máj. 28. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Gondolom a rendőrség képtelen megvédeni ezeket, nem úgy mint a szomszédokba?
2014. máj. 28. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A rendőrség hatékonyan fel tud velük lépni, csak a tulajdonosok nem jelentik be.

Pár éve lehetett hallani még igen nagy cikk volt belőle, hogy az Osztrák határnál kapcsoltak le a rendőrök egy rakás kocsit tele fegyverrel. A Balaton környéki védelmi pénzt szedők északi - déli oldal közötti ellentét miatt hozták be. Az egyik banada akarta a fegyverekkel megölni a másikat, csak a rendőrség nem merte felvállalni, hogy továbbhozzák és elkapták őket.

Igen negy vérfürdő lehetett volna.

Tudok olyat akitől szedik, de nem szól érte. Éppen azért nem, mert már cserébe őrzést is adnak. Ezt úgy képzeld el, mintha egy vagyonvédelmi cég ráeröltetné magát a tulajdonosra. Azok az emberek már kikoptak akik már csak úgy pusztán fenyegetésből szedik a pénzt. Ez régen volt divat. Ma már egymás ellen küzdenek az iyenek.

2014. máj. 28. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A "szomszédok" alatt kiket értesz?

Megvédeni amúgy szerintem azért nem nagyon lehet őket, mert valószínűleg nem is nagyon mennek a rendőrségre segítségért. Egyrészt, mert akkor lehúzhatják a rolót, másrészt tart az elkövetők bosszújától. A kettő persze összefügg.

2014. máj. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!