Miért nem lépnek fel legalább hétvégén az utcai huliganizmus ellen?
Egy tizenéves roma teljes erejéből nekiment egy kapunak és ütötte,rúgta az utcánkban,közben valakit megszúrkálással fenyegetett.Senki nem szólt rá,én sem,mert úgy éreztem nem az én dolgom lenne,ráadásul visszajöhet a rokonaival és bedobálhatják az ablakainkat,vagy akármit tehetnek.
A bevásárlóközpont előtt pedig rosszarcú csövesek bandáznak,és magnót bömböltetnek,járókelőket szólítanak meg.Szegény beteg cicát is biztos meg fogják ölni előbb utóbb,aki hónapok óta szerényen éldegél a bevásárlóközpont parkolójában.Más napokon gyakran látni járőrautót,ilyenkor hétvégén szinte sosem.Vajon miért?
Mert a rendőrség állami szervezet. Fizetést kapnak. Abban az ügyben járnak el amire pénzt illetve utasítást kapnak.
Az hogy cigányokat csukjanak le nem hoz hasznot. Ellenben pénzbírságok igen. Röviden ennyi.
Ezt a problémát úgy tudod orvosolni hogy május 25 és majd ősszel is a Jobbikra szavazol.
Ha nem így teszel, csak rosszabb lesz.
Te kezedben a döntés, válassz.
Voltak lent pesti kollégák, azt mondták, hogy az átlag bejelentés amire kimennek 24 óra alatt 50. Szerinted mennyi idejük van a kapudat figyelni? Ha úgy érzed, hogy rendőrre van szükséged, akkor hívd a 107-et, és mennek.
A másik dolog pedig az, hogy nézd meg, 2 rendőrt felfüggesztettek, mert megbilincseltek egy drogos, fekáliás pucér embert.
Kedves 7. válaszoló!
Arról, hogy ki a hazaáruló, szerintem inkább ne ejtsünk szót.
A drága ZSIDESZ és a Magyar Szopósok Pártja már volt a zsírosbödön mellett, most jön a Lehet Meleg a Politika is, hogy a narancs spermákkal koalícióra lépjenek, ahogy a drága Keresztény Zsidokrata párt is. Nekik köszönhetően van rengeteg "iszonyat megbízható" zsidó, román, cigány bérenc, akik lehúzzák az országot, de nem annyira, hogy a fentebb felsorolt pártoknak ne jusson a Léből. Elmondom neked, hogy az egyetlen párt, amelyik nem csak a kampány alatt, hanem máskor is csinált valamit az a Jobbik, ha te Igaz magyarokat árulózol, akkor csak egy bevándorló vagy. A Jobbikot is azért húzza le minden párt, mert ők még akarnak és nem csak a pénzt tisztelik, hanem a magyar embert is. A fentebb említett kérdéshez is be lehet illeszteni az elmúlt 14 év pártjait... nekik köszönhetően a rendőrnek még arra is engedélyt kell kérnie a főfőfőfőfőfőf Dandártábornoktól személyesen, hogy kifújja a taknyot az orrából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!