Mikor lép fel végre a rendőrség a kordonbontó csürhe ellen? Miért nem állítják elő őket garázdaság miatt? Mostantól minden nap ez lesz, vagy ezt hogy gondolták?
Csak utánozzák Orbánt! Ő is kordont bontott annak idején.
A kordonbontóknak viszont igaza van!
"A kérdésem arra vonatkozott, hogy mikor fékezik meg a vandálokat, és mikortól lépnek fel a rongálások ellen, "
Ettől messze állnak. Kulcsokkal szedték szét szabályosan és egymásra rakták a kordonokat, nem rongálva. A rongálás és a vandalizmus az más.
"8: ha én szakszerűen, téglánként lebontom a házadat, akkor az is rendben van? "
Látom nem vagy képben. Az az én tulajdonom, azzal rongálod.
Ha én egy területet körbeveszek kordonnal és te oda be akarsz jönni, lehet nem tudom megakadályozni. Itt is ez van. Honnan tudod te pontosan,hogy van e ott bármi engedély is?
Magánterületre nem jöhetsz be, az én kordonomat nem bonthatod le. De itt nem tudod, hogy mi van, közterület, vagy van-e ott foglalási stb engedély. Itt jogi vitákról van szó, nem hasonlatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!