Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mikor lép fel végre a rendőrsé...

Mikor lép fel végre a rendőrség a kordonbontó csürhe ellen? Miért nem állítják elő őket garázdaság miatt? Mostantól minden nap ez lesz, vagy ezt hogy gondolták?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hétfőn.
2014. ápr. 10. 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, hogy minnél hamarabb. Tűrhetetlen, hogy ilyen rendbontásokat megengednek a belvárosban. Mégis hova jutunk?
2014. ápr. 10. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

Csak utánozzák Orbánt! Ő is kordont bontott annak idején.

A kordonbontóknak viszont igaza van!

2014. ápr. 10. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a sok jogvédő így döntött. Nem a rendőrökön múlik, mert már régen elvitték volna őket.
2014. ápr. 10. 22:00
 5/14 A kérdező kommentje:
3: nem ez volt a kérdésem, hogy ki mikor bontott kordont, meg hogy SZERINTED kinek van "igaza". A kérdésem arra vonatkozott, hogy mikor fékezik meg a vandálokat, és mikortól lépnek fel a rongálások ellen, amik a Szabadság-téren vannak már kedd óta minden egyes nap!
2014. ápr. 10. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Meg nem mindegy, hogy az a kordon miért van felállítva. Akkoriban nem ezt a célt szolgálta, ott az öregeket is lecsapkodták volna.
2014. ápr. 10. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

"A kérdésem arra vonatkozott, hogy mikor fékezik meg a vandálokat, és mikortól lépnek fel a rongálások ellen, "

Ettől messze állnak. Kulcsokkal szedték szét szabályosan és egymásra rakták a kordonokat, nem rongálva. A rongálás és a vandalizmus az más.

2014. ápr. 10. 22:03
 8/14 A kérdező kommentje:
6: Ennek nagyon egyszerű, prózai oka van: a kordon azért áll, mert építkezés folyik mögötte. Ha lebontják, akkor legalább ragadjanak munkaeszközöket, és segítsenek a munkésoknak építeni, de ne vandálkodjanak a belvárosban.
2014. ápr. 10. 22:05
 9/14 A kérdező kommentje:
8: ha én szakszerűen, téglánként lebontom a házadat, akkor az is rendben van? De közben ügyelek arra, hogy a téglákat egy helyre tegyem. Gondolom az ellen sem szólalnál fel, ez a logika alapján.
2014. ápr. 10. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

"8: ha én szakszerűen, téglánként lebontom a házadat, akkor az is rendben van? "

Látom nem vagy képben. Az az én tulajdonom, azzal rongálod.

Ha én egy területet körbeveszek kordonnal és te oda be akarsz jönni, lehet nem tudom megakadályozni. Itt is ez van. Honnan tudod te pontosan,hogy van e ott bármi engedély is?

Magánterületre nem jöhetsz be, az én kordonomat nem bonthatod le. De itt nem tudod, hogy mi van, közterület, vagy van-e ott foglalási stb engedély. Itt jogi vitákról van szó, nem hasonlatokról.

2014. ápr. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!