Megtehetem előbb a tanú vallomásomat? Utazás miatt.
Figyelt kérdés
A mai nap folyamán 2014.05.23. Kaptam egy idézést ,hogy tanú ként jelenjek meg a rendőrségen viszont most vasárnap 25.-én Mentem volna Londonba dolgozni. Pár napot tudnék halasztani az utazással. Az a kérdés megtehetném e előbb a vallomást? Konkrétan hétfőn mert a hölgy aki ki hallgat akkor lesz bent legközelebb.2014. máj. 23. 18:13
1/5 A kérdező kommentje:
Ha hétfő délelőtt eltudnám intézni még az nap este nagy szerencsével kibírnék utazni és nem lenne kidobott pénz az egész!
2014. máj. 23. 18:15
2/5 bp1985 válasza:
Ezt attól kéne megkérdezni, aki beidézett... Mi honnan tudjuk, hogy éppen akkor ráér e?...
3/5 anonim válasza:
Az idézésen van egy telefonszám + rajta van az előadó neve = a megoldást rád bízom
4/5 anonim válasza:
Utazz el nyugodtan, ha kint vagy a hazai problémáid megszűnnek. Legalább lesz motivációd a kint-maradásra, hogy itthon vár az eljárás.
Itt minden kinti magyarnak van valamilyen befejezetlen rosszasága, amit otthon hagyott.
5/5 Zsebvirág válasza:
Nem azért, de nem úgy van, hogy ha vki vmilyen rendőrségi ügyben érintett az addig nem hagyhatja el az országot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!