Felfüggesztett elévülése?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek,még 2011 februárjában a haverok betörtek egy boltba,nekem az volt a dolgom,hogy cipeljem a holmit, 1 év felfüggesztettet kaptam mert be mártottak.Az ítélet 2012 Májusában volt.Mikor évülhet ez el a mai Btk alapján? Ugyanis,ha szeretnék egy normális munkahelyet,ahhoz kell erkölcsi.Azóta nem volt semmilyen összetűzésem a hatósággal,2011 óta amióta megcsináltuk ezt.
Várom a válaszokat Köszönöm.
2014. máj. 8. 13:10
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a felfüggesztett addig tart ameddig meg van adva.Vagyis nálad 1 év volt, igy 1 év az elévülési idö.Vagyis már simán kaphatsz erkölcsit
2/2 anonim válasza:
kellett volna írni a bíróságnak, hogy melózni akarsz és kiveszik a priuszt, de már nincs benne, lejárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!