A rendörök miert paradeznak az autojukban ahelyett, h a Nyugati aluljaroban tennének rendet?
Azért, mert azt bizonyítani is kéne ám. És a prostitúció az egyik legnehezebben bizonyítható szabálysétés!
Attól, hogy Te tudod, én is tudodom, a rendőr is tudja, hogy az ott lézengők fele prosti meg strici, ennyi még nem elég, hogy rájuk bizonyítsák.
Amúgy nem csak a rendőrséget kéne szidni, hanem a kedves polgármester úr is léphetne már valamit a pesti aluljárók megtisztítása érdekében, nem mindent a rendőröktől kéne várni.
A hajléktalanokkal meg sok mindent nem tudnak teeni, max beviszik őket pár órára, utána kiengedik és az a szerencsétlen megy vissza melegedni. Ha nem viszi be akkor meg elzavarja és miután a rendőr kihúzza a lábát az aluljáróból, már iszkol is vissza a hajléktalan, vagy elmegy egy másik aluljáróba. Nem lehet minden aluljáróba rendőrt állítani a nap 24 órájában, illetve lehetne, ha lenne elég ember, de akkor sem ez a megoldás.
na te tudni fogod előre hogy hol lesz bűncselekmény...mert akkor szerintem holnaptól te legyél az országos rendőrkap.hogy a rendőreink mindig ott lehessenek időben.....
És amúgy odamész egy ku.vához lekapcsolod...beviszed...mit mond????hát én csak a barátnőmet vártam hogy megadjam neki a tartozásom azért volt nálam ennyi pénz....azt szevasz engedheted is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!