Az aluljáróban kéregetőknek szoktál adni "pár forintot"?
Figyelt kérdés
Én ezzel kapcsolatban eléggé nagy dilemmában vagyok, majd megosztom Veletek ezt is, de előbb kíváncsi vagyok, ti hogy viszonyultok ehhez a hajléktalan-kérdéshez.2011. aug. 26. 14:18
1/33 anonim válasza:
Hogy jön a családi kapcsolatokba, a kéregető netán a családtagod?
2/33 anonim válasza:
Nem. Régen egyszer adtam egy tolószékesnek egy 50-est, majdnem visszadobta, ahelyett, hogy megköszönte volna, én azóta egy fillért se.
3/33 anonim válasza:
Néha adok, néha nem, igaziból nem tudom mitől függ
4/33 anonim válasza:
ez nálam szituáció és szimpátia függő.
van amikor adok és valamikor meg nem!
5/33 anonim válasza:
Soha nem adtam még, nem is fogok.
6/33 anonim válasza:
Egyszer láttam, hogy vki odaadta a tízóraiját egy csövesnek, az meg visszadobta neki és mondta, hogy pénzt adjon. Na hát ezek után nem tom ki akar adni... Valszeg nem kajára költené...
7/33 skarma válasza:
Eddig ha pesten jártam minimum egy embernek adtam. Ha felköltözök, egy hét múlva, sztem akkor is fogok. És talán megpróbálok beszélgetni velük. Nem a részeges, taknyos heverészőkkel, akikről ordít hogy csak piára kell, hanem a normálisabb formákkal....
8/33 yuda válasza:
Nemigazán két okból:
-egyik a koldusmaffia: dolgoztatják őket , majd el kell számolniuk este a főnöknek, aki ad nekik érte szállást jó esetben és valamiféle védelmet- mint a striciknél.
-másik, ha adsz, szinte 100%-ban italra költi és akkor mos jót tettél vele?
Nem hinném. Viszont hozzájárultál, hogy még jobban eligya az agyát és tönkremenjen a mája, esze, kapcsolatai....
9/33 anonim válasza:
Nem szoktam, mert nekem is nagyon meg kell számolnom..
10/33 anonim válasza:
Soha nem adtam és nem is fogok. Valahogy nem tudom sajnálni ezeket az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!