Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kell fizetnem a rendorsegen,...

Kell fizetnem a rendorsegen, ha felakarok jelenteni valakit?

Figyelt kérdés
Lopasert jelentenek fel valakit.
2014. márc. 1. 22:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az első két válasz normális.
2014. márc. 2. 21:30
 22/29 A kérdező kommentje:
en ugy hallottam hogy ha fel akarok jelenteni valakit, akkor 5000ft-os osszeget kell fizetnem.
2014. márc. 2. 21:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetned, ez biztos.
2014. márc. 2. 22:00
 24/29 anonim válasza:
Nem csak cég, magánszemély is követhet el hitelrontást. A szó értelmezésén van a hangsúly. A példa jó volt, tehát egy biztonsági őr egy lopás vádjával a munkaerőpiacon hátrányba kerülhet, ez értelmezés szerint kimerítheti a hitelrontás tényét. A magyar nyelv teljes szókincse nem szerepelhet a törvényekben, viszont ennek értelmezése már más kérdés. Ehhez használd a google-t, ha gondot okoz. A gyilkosság is sokféleképpen definiálható pl. A másik, hogy ne gondold, hogy te vagy itt a felnőtt, és a többi gyerek, mert nincs igazad. Lehet, hogy épp te vagy egy gátlásokkal küzdő tini, aki itt éli ki magát. Felfogásod szerint ezt én is állíthatom rólad, főleg a gyerekes kirohanásod után, hogy te törlöd magad. Csak meg ne mondj az ovónéninek. Értelmezd a szavakat, fogalmakat is, választékos a magyar nyelv, a bíró is ezt teszi. És légyszíves miattam ne töröld magad.
2014. márc. 3. 21:50
 25/29 anonim válasza:
Ha a kapott százalékokból indulsz ki, akkor nagyon felszínes vagy, pont az általad kritizált tinik miatt, akik itt minden szabály nélkül pontoznak. Biztosíthatlak én se téged, se mást itt még nem pontoztam se le se fel, pont a hiteltelensége miatt. Én nem vagyok ilyen felszínes mint te.
2014. márc. 3. 21:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig a százalék azt tükrözi, amikor valaki bele próbálja magyarázni a lehetetlent mindenbe, de rád hagyom.

Biztosan leszek én is olyan idős, mikor arra az egyszerű kérdésre, hogy - kell fizetni a feljelentésért? - azt fogom válaszolni, hogy meg ne tedd, mert 3 bűncselekmény miatt el fognak ítélni. Tudod, még egy kezdő rendőr is van olyan okos, hogy ismeretlenes elkövetővel indítja az eljárást. Szóval én maradok az álláspontomnál, hogy buta vagy mint a föld, és hülyeségeket beszélsz.

2014. márc. 4. 15:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, a bíróságon kell fizetned, ha eljárást akarsz indítani (pl. ha ott akarsz valakit feljelenteni)

5000 Ft-ot, de lehet, hogy már 7000-t, ezt régen néztem utoljára.

Illetve még egy: ha a rendőrségen jelentesz fel valakit, de az ügy polgári peres, tehát a bíróságra tartozik, a rendőrség átküldi a bíróságra (muszáj nekik), de ott közölni fogják, hogy akkor folytatják, ha a díját kifizeted.

2014. márc. 4. 19:44
 28/29 anonim válasza:
Bucsek látszik a hozzászólásaidból az intelligenciád.
2014. márc. 5. 11:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Köszi, dicsérték már mások is.
2014. márc. 5. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!