A rendőröknek kötelező büntetni?
"(pl figyelmeztet)"
De ha a főnöke kiküldi és azt mondja, hogy 10 büntetés kell akkor nem fogja ezt tenni....
Engem megvágott a reptérre 10ezerért a rendőr.(tilosban parkoltam, mert vagy 200 taxiparkolóhely mellett nehéz ingyenes helyet találni)
Nem vitatom, jogos volt, de mikor kérdeztem tőle h nem-e lehetne hogy most csak figyelmeztet, azt mondta hogy ő már egyszer elment a HÁTAM MÖGÖTT, és azt hitte hogy akkor észreveszem magam.
Aztán rákérdeztem erre a kötelező bünti dologra, és látszott rajta hogy "sarokba lett szorítva".
De ugye senki se meri fikázni ezt a "bírságolóautómatásdit", mert akkor gondolom kirúgnák őket.
Szerintem egy figyelmeztetés elég lett volna.(Ja és nem voltam bunkó a sünnel.)
4-es, te melyik országban élsz? Mert hogy nem itt Magyarországon, az egész biztos.
Kérdezőnek a válasz pedig: igen, kötelező, és a kérdésed teljesen pontos, de ezt soha el nem fogja ismerni egyetlen fejes sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!