Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elkaptak a rendőrök és még...

Elkaptak a rendőrök és még nem kaptam levelet meddig számíthatok a levélre?

Figyelt kérdés
október 21.én kaptak el és még nem kaptam levelet ! eltiltás alatt vagyok és mennyit kap hatok? mopeddel kaptak el nem tudom hogy számít-e! előre is köszönöm a válaszaitokat!!!!
2009. dec. 10. 20:04
1 2
 11/14 anonim válasza:

már ne haragudj feleslegesen vagy felháborodva, azért hasonlíts már össze egy biztonsági öv be nem csatolását egy jogsi nélküli vetezéssel. ha már voltál ekkora balf*sz hogy jogsi nélkül álltál neki vezetni, vállald a következményeit, és ne siránkozz. Senki még csak le se fogja szarni hogy nincs saját kereseted és tanuló vagy, maximum ráterhelik a szüleidre a bírságot.

ez van, lépj túl rajta, és legközelebb gondolkodj mielőtt cselekszel.

2009. dec. 28. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Kösz, hogy eszünkbe juttatad!

Üdv: ORFK :)

2010. febr. 5. 01:39
 13/14 anonim ***** válasza:
1999. évi LXIX. törvény a szabálysértésekről, ott van benne h a szabálysértés elévülése mennyi ideig tart, valamint a 218/1999. kormány rendelet az egyes szabálysértésekről, itt keresd :)
2010. febr. 17. 21:16
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

2010.02.17

21:16

2010. febr. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!