Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem lehet rendőr színtév...

Miért nem lehet rendőr színtévesztő?

Figyelt kérdés
A színtévesztés evolúciós előnnyel jár,mivel a zöldben a színtévesztő vadászok könnyebben észreveszik a táplálékot,ezért is maradt fennt.A katonaságnál sem kizáró ok a színtévesztés.AKkor rendőrségnél miért az?Aki tud mondani egy épkézláp dolgot,amiért egy rendőrt akadályozza a munkájában a színtévesztés,azt megtapsolom.

2014. febr. 17. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Milyen színű ruhát viselt az elkövető? Ez eléggé épkézláP?
2014. febr. 17. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt meg tudja mondani egy színtévesztő is.Nem színvak.

Amúgy meg ezt nem inkább a rendőr szokta feltenni az áldozatnak/szemtanúnak?

2014. febr. 17. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

-megbüntetem, mert átment a piroson...

-de hát nem is piros volt...

-hát milyen? ne nézzen már hülyének...

2014. febr. 17. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt is meg tudom különböztetni.Még jogosítványom is lehet.
2014. febr. 17. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

"Amúgy meg ezt nem inkább a rendőr szokta feltenni az áldozatnak/szemtanúnak?"

És amikor épp nincs szemtanú(mert képzeld olyan is van), hanem ő maga ér tetten valakit aki épp betör egy kirakatot az éjszaka kellős közepén és teszem azt elmenekül előle, akkor mégis mit ír le a jelentésben a központnak? Valami ilyesmit?

"Igazából nem tudom milyen színű autóval hajtott el, de az biztos hogy BMW volt! Továbbá fogalmam sincs hogy milyen színű ruhát viselt az elkövető mert erősen színtévesztő vagyok de hát ez ugyebár nem kizáró ok igaz főnök? Majd csak megtaláljuk!"

Kérem a tapsot.

2014. febr. 17. 22:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Most azt hiszitek,hogy nem tudom megmondani,hogy piros vagy zöld pulóver volt az elkövetőn?
2014. febr. 18. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Amerikában elfogadják az enyhe színtévesztést...
2014. febr. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!