Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Meg büntet a rendőr, ha 87mm...

Meg büntet a rendőr, ha 87mm kést hordok magamnál az utcán?

Figyelt kérdés
Azt tudom ,hogy 8cm a max amit hordhatok magamnál az utcán legálisan. De mivan ha pár milivel nagyobb?

2014. febr. 14. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozz, de ha 80 mm a max, akkor a 87 már illegális. Ez ilyen eccerű.
2014. febr. 14. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem motoznak meg akár egy Katana kard is nálad lehet,ha nem veszik észre.Amúgy igen elvileg 8cm a max.
2014. febr. 14. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem méri le.. De valószínűleg meg sem találja nálad (azért elég ritkán szoktak csak úgy átmotozni az utcán embereket).. Vagy de, biztosíték nincs. Viszont ha védekezel vele, akkor már biztos elővesznek. Az meg a másik, hogy hacsak nem tanultál pár évnyi késharcot, akkor a kés a legszarabb eszköz, amit önvédelemre magaddal vihetsz.
2014. febr. 14. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem önvédelemre kell.

Ha például ihazoltat egy rendőr az utcán meg kérdezi van e nálam szúró, vágó eszköz, amira én azt felelem ,hogy igen van nálam egy 8cm nem nagyob bicska akkor mit csinál? Leméri ? Úgy hordhatok magamnál 8cmnél nagyobb kést ha az övtáskámban hordom egy bőr tokban? Ha így van nálam , esetleg meg motoz akkor kaphatok büntetést?

2014. febr. 14. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. Én négy éve hordok egy 60cmes szablyát, senkit sem zavart még eddig.
2014. febr. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!