Simsonom van, az adás-vételi szerződést magamnál kell hordanom, kérheti rendőr?
Hello!
Kismotortartozékok:
-adásvételi
-biztosítási papír
-izzókészlet
-láthatósági mellény
-bukósisak
-elsősegélydoboz
Nekem is van simóm... ezt mindd bele kell súvasztania kis deknibe:( Nekem nem fért bele a mellény a szerszám + a rongy miatt, de még rendőr sem állított meg emiatt:P
Az adásvvételinek pedig jó a fénymásolata is, ha az eredetit félted, nekemis az van, nem szeretném elhagyni...
a biztosításnak pedig azt mondták, h jó az az a/4-es papír amit adnak, v a csekk amin befizeted, de a legjobb a 3ba hajtott kis lap... (amit nekem idén még nem küldtek:(
Remélem segítettem!
19/f
Nem nem kell hogy nálad legyen az adás vételi! Gondolj bele hogy akkor az autóban is hordanod kéne az autó adás vételi papírját :D
Nekem babettám van mi is úgy vettük 5 ropiért felújítottam megcsinálgattam és mikor éreztem hogy megérdemli a forgalomba helyezést kötöttem rá biztosítást!De a tulaj olyan hanyag volt hogy állandóan nyaggattam az adásvételivel de leszarta állítólag neki sem volt adás vételije ...én adáas vételi nélkül kötöttem biztosítást azzal az indokkal hogy egy csomó ideje a garázsban hever asse tudjuk kié volt stb stb. a rendőr még nem is állított meg motorral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!