A rendőrők kapnak az után jutalékot, ha minél több szabálytalankodó embert büntetnek meg?
A rendőröknek fix fizetése van, ezen nem változtat az, hogy mennyit büntetnek meg. Így nem áll nekik érdekében minél több embert megbüntetni. Persze közszájon más forog, de a közvélemény mond ezt-azt, néha egyedi eseteket vesz általánosságszámba. Persze nem kizárt, hogy valahol megmondja a főnök, hogy mennyit kell összehozni, de ez nem hivatalos.
Sőt, a befolyt büntetést sem a helyi rendőrség kapja meg, hanem központilag szedik be.
Én soha nem kaptam egy hülye cédula kitöltése után sem. Viszont azért a főnököm szokott morcos lenni, ha nem volt szolgálat végén, csak egy feljelentés (Bp).
Egy rendőr sem kap ezek után juttatást. Hogy a főnökök mit kapnak azt meg csak ajó ég tudja.
szerintem nem.
a mávosok, bkv-sok biztos nem...
és a bkvsok mégis szemetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!