Miért van az, hogy a rendőr nem a szabálytalankodó mercist, audist, dzsipest bünteti meg vagy szedi ki a sorból, hanem pl nagymutert a százéves corsájával?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 17:45
1/20 anonim válasza:
Ezt én is kérdeztem már konkrétan egy rendőrtől, amikor este 10-kor a 105-ös skodámmal megállított és meg akart büntetni. Azt mondta neki is van családja és kedves az élete. Aztán elengedett büntetés nélkül.
2/20 anonim válasza:
Sok igazságott irt az elsö válaszado, ugye könyebb megint a kispénzü embereket büntetni. A maffiozokal, vagy a szinesekel már nem nagyok a rendör f....k. ja és Tisztelett a kevés kivételnek.
3/20 anonim válasza:
Mert azt nem meri ... abban tudod jó eséllyel vag yegy nagykutya van, vagy tehetősebb ember, aki egy telefonnal keresztbe tesz az utcai rendőrnek, így azokat nem igen merik piszkálni.
4/20 A kérdező kommentje:
Akkor ez a "nagy titok".Akinek van egy 20 millás kocsija,arra nem vonatkozik a KRESZ (sem).
2009. márc. 31. 18:41
5/20 anonim válasza:
Sajnos igen. Amióta nekem is komolyabb kategóriájú autóm van még sosem állítottak meg, pedig volt már hogy a rendőr állt az út szélén és szelektálta a kocsikat. Engem tovább engedett, a mögöttem lévő gyengébb kocsit intette le. Így megy ez. Pedig se durva fejem nincs se kopasz nem vagyok :)
6/20 anonim válasza:
sok filmet néztek:) lefóliázott 5ösöm van, minden héten kiszednek:)
8/20 anonim válasza:
Mert a béjemvé a mercsi,ajudi újabban a terepjáró egy kisebbség kocsi tipusa,mint régebben az 1600-as sárga Lada.
9/20 anonim válasza:
ezt miből gondoljátok, hogy nem állítanak meg? Sokkal hamarabb kiszednek mint már mondtam
10/20 anonim válasza:
Ezt már én is kérdeztem rendőr ismerősömtől. Ő azt válaszolta, hogy állítanak meg audist, mercist is. Csak hát nem beszélgetek olyanokkal. Meg amúgy az ilyen f*sza gyerekeknek messzire elér a kezük, sok helyen van ismerősük, és egyszer megállított egy ilyen krapekot az ismerősöm. Az fogta elővette a telefonját, amikor meg akarta bírságolni, mert nem volt bekötve a biztonsági öve, és a milkás ürge felhívta a városi főkapitányt, hogy beszélje már meg a csicskával (mezei rendőr), hogy miért nem kell őt megbüntetni. Úgy leordították a fejét, hogy szólni sem tudott hirtelen. Na így megúszta az illető a bírságot. Na de utána ő csak ilyen stílusú ürgéket állított meg, és szerencséje volt, mert többel nem találkozott, akinek lett volna haverja a kapitányságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!