Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért van az, hogy a rendőr...

Miért van az, hogy a rendőr nem a szabálytalankodó mercist, audist, dzsipest bünteti meg vagy szedi ki a sorból, hanem pl nagymutert a százéves corsájával?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 17:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Ezt én is kérdeztem már konkrétan egy rendőrtől, amikor este 10-kor a 105-ös skodámmal megállított és meg akart büntetni. Azt mondta neki is van családja és kedves az élete. Aztán elengedett büntetés nélkül.
2009. márc. 31. 17:51
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Sok igazságott irt az elsö válaszado, ugye könyebb megint a kispénzü embereket büntetni. A maffiozokal, vagy a szinesekel már nem nagyok a rendör f....k. ja és Tisztelett a kevés kivételnek.
2009. márc. 31. 18:25
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Mert azt nem meri ... abban tudod jó eséllyel vag yegy nagykutya van, vagy tehetősebb ember, aki egy telefonnal keresztbe tesz az utcai rendőrnek, így azokat nem igen merik piszkálni.
2009. márc. 31. 18:36
 4/20 A kérdező kommentje:
Akkor ez a "nagy titok".Akinek van egy 20 millás kocsija,arra nem vonatkozik a KRESZ (sem).
2009. márc. 31. 18:41
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos igen. Amióta nekem is komolyabb kategóriájú autóm van még sosem állítottak meg, pedig volt már hogy a rendőr állt az út szélén és szelektálta a kocsikat. Engem tovább engedett, a mögöttem lévő gyengébb kocsit intette le. Így megy ez. Pedig se durva fejem nincs se kopasz nem vagyok :)
2009. márc. 31. 19:09
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
sok filmet néztek:) lefóliázott 5ösöm van, minden héten kiszednek:)
2009. márc. 31. 19:16
 7/20 anonim ***** válasza:
16%
Mert beszariak.
2009. márc. 31. 19:35
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Mert a béjemvé a mercsi,ajudi újabban a terepjáró egy kisebbség kocsi tipusa,mint régebben az 1600-as sárga Lada.
2009. márc. 31. 19:55
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
ezt miből gondoljátok, hogy nem állítanak meg? Sokkal hamarabb kiszednek mint már mondtam
2009. márc. 31. 20:24
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Ezt már én is kérdeztem rendőr ismerősömtől. Ő azt válaszolta, hogy állítanak meg audist, mercist is. Csak hát nem beszélgetek olyanokkal. Meg amúgy az ilyen f*sza gyerekeknek messzire elér a kezük, sok helyen van ismerősük, és egyszer megállított egy ilyen krapekot az ismerősöm. Az fogta elővette a telefonját, amikor meg akarta bírságolni, mert nem volt bekötve a biztonsági öve, és a milkás ürge felhívta a városi főkapitányt, hogy beszélje már meg a csicskával (mezei rendőr), hogy miért nem kell őt megbüntetni. Úgy leordították a fejét, hogy szólni sem tudott hirtelen. Na így megúszta az illető a bírságot. Na de utána ő csak ilyen stílusú ürgéket állított meg, és szerencséje volt, mert többel nem találkozott, akinek lett volna haverja a kapitányságon.
2009. márc. 31. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!