Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért van az, hogy a rendőr...

Miért van az, hogy a rendőr nem a szabálytalankodó mercist, audist, dzsipest bünteti meg vagy szedi ki a sorból, hanem pl nagymutert a százéves corsájával?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 17:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
ez mese, ilyen a földön nincsen kedves előző válaszoló;) van bőven ismrősöm aki benne van a jóba, ilyen nincsen elhiheted:) olyan van, ha feljelentenek valaki azt eltudják simítgatni, de ilyen h a kapitány felhívja a rendőrt és leoltja ezt felejtsd el
2009. márc. 31. 21:00
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

21:00

hogyne lenne, meg tudom erősíteni szintén saját tapasztalatból ... hadd ne mondjak konkrétumokat.

Ez az ország az összeköttetésekről szól ....

2009. márc. 31. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Mert csak ezt veszitek észre!!!
2009. márc. 31. 22:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is rendőr vagyok és most őszinte leszek. Magamból kiindulva egyszerűen nettó 95E FT-os fizetésért nem kockáztatok semmit. Az az ember akinek huszon harminc évesem 10-15-20 miliós autója van az rendelkezik olyan kapcsolatokkal h másnap bármiféle ok nélkül az utcán találom magam v szimplán meg tudja h kivagyok és hazafelé megvárnak a lakásom előtt és agyba főbe vernek. Ez már megtörtént párszor más rendőrökkel is konkrétat nem fogok mondani de higyétek el.
2009. ápr. 5. 12:12
 15/20 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak,aki rendőr:

Az ezer éves Zastavámmal álltam meg éjjel 12.30 körül a

trolimegállóban(amikor már nem is jár a troli),mert elótte van a non-stop bolt,hogy megvegyem másnapi munkakezdésre a kib@szott zsemlémet meg cigimet

.Ahogy kijöttem már megtaláltak,h itt nem lehet megállni.

OK. de nem fér el a troli v mi f.om?Már láttam,h lére mennek.Eü láda,kanyja minden kellet volna nekik,h találjanak vmit,csak akkor hagyták abba,amikor kijött az eladó hozzám,h dumáljunk,akkor már nem tudtak volna lehúzni,mert már nem egyedül voltam és elmentek.Akkor már nem álltam rossz helyen,érdekes.Hidd el.én is keményen megdolgozom a pénzemért,20 éve vezetek,és az a

benyomásom.h a rendőr akkor akkor levenni,amikor egyedül

vagyok,h ne legyen tanú.Volt úgy, h szirénával álltak be elém és 2 szondát fújattak velem,és semmi.Azt a csalódottságot.amikor jött egy riasztás.A szomszéd csaj

Suzukijában!!! 2 gyerek ordított sztereóban hátul,amikor

vmi hasonlót játszottak el vele a szondával.Azért ennyire

"éhesek" ne legyetek már!

2009. ápr. 5. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
A főnökömnek egy akkora Chrysler-e van, hogy az én autóm csókolomot köszönhet neki. 220 alatt nem is nagyon közlekedik autópályán, be is mérik rendszeresen. Aztán egy telefon és volt nincs.
2009. máj. 5. 10:59
 17/20 anonim ***** válasza:

10:59-es, és a rendőr is, na igen, ez ma így megy nálunk valahogy .... de legalább elismered, ez is szép.

Én sajnos nem tartozom oda, de ismerek igencsak felsőbb körök beli fiatal srácokat, és bizony 18-19 évesen olyan kapcsolataik vannak, hogy egy ilyet valóban egy telefonnal elintéznek, ja hát persze a milliárdos háttér egyértelmű, meg esetükben sem trabantról van szó.

Úgyhogy nem nézek túl sok filmet én se ne aggódj, ez itt kérem szépen a hungarian reality. ....

2009. máj. 5. 13:41
 18/20 anonim válasza:
Szerintem ez a sofőrtől is függ. :) Én pl 20 éves vagyok, a fater terepjárójával járok (és mikor ezt leírom tudom mit jelent a terepjáró, és mit nem - ML Merci sosem lesz terepjáró), és mikor meglátják, hogy ezt bizony egy 20 éves srác vezeti előszeretettel állítanak meg és érdklődnek apuci foglalkozásáról. Nem saját kocsim, de ők ezt nem tudhatják.
2009. jún. 28. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
tisztelet az első válaszolónak, ott az igazság.!
2009. júl. 27. 10:27
 20/20 anonim válasza:

erről eszembe jutott egy kresz tábla:

behajtani tilos tábla, alatta a felirat:

kivéve nagy, kopasz, öltönyös emberek, hatalmas, fekete autókkal... :D

2010. aug. 14. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!