Miért van az, hogy a rendőr nem a szabálytalankodó mercist, audist, dzsipest bünteti meg vagy szedi ki a sorból, hanem pl nagymutert a százéves corsájával?
21:00
hogyne lenne, meg tudom erősíteni szintén saját tapasztalatból ... hadd ne mondjak konkrétumokat.
Ez az ország az összeköttetésekről szól ....
Az utolsó válaszolónak,aki rendőr:
Az ezer éves Zastavámmal álltam meg éjjel 12.30 körül a
trolimegállóban(amikor már nem is jár a troli),mert elótte van a non-stop bolt,hogy megvegyem másnapi munkakezdésre a kib@szott zsemlémet meg cigimet
.Ahogy kijöttem már megtaláltak,h itt nem lehet megállni.
OK. de nem fér el a troli v mi f.om?Már láttam,h lére mennek.Eü láda,kanyja minden kellet volna nekik,h találjanak vmit,csak akkor hagyták abba,amikor kijött az eladó hozzám,h dumáljunk,akkor már nem tudtak volna lehúzni,mert már nem egyedül voltam és elmentek.Akkor már nem álltam rossz helyen,érdekes.Hidd el.én is keményen megdolgozom a pénzemért,20 éve vezetek,és az a
benyomásom.h a rendőr akkor akkor levenni,amikor egyedül
vagyok,h ne legyen tanú.Volt úgy, h szirénával álltak be elém és 2 szondát fújattak velem,és semmi.Azt a csalódottságot.amikor jött egy riasztás.A szomszéd csaj
Suzukijában!!! 2 gyerek ordított sztereóban hátul,amikor
vmi hasonlót játszottak el vele a szondával.Azért ennyire
"éhesek" ne legyetek már!
10:59-es, és a rendőr is, na igen, ez ma így megy nálunk valahogy .... de legalább elismered, ez is szép.
Én sajnos nem tartozom oda, de ismerek igencsak felsőbb körök beli fiatal srácokat, és bizony 18-19 évesen olyan kapcsolataik vannak, hogy egy ilyet valóban egy telefonnal elintéznek, ja hát persze a milliárdos háttér egyértelmű, meg esetükben sem trabantról van szó.
Úgyhogy nem nézek túl sok filmet én se ne aggódj, ez itt kérem szépen a hungarian reality. ....
erről eszembe jutott egy kresz tábla:
behajtani tilos tábla, alatta a felirat:
kivéve nagy, kopasz, öltönyös emberek, hatalmas, fekete autókkal... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!