Rendőr szakközépbe felvehetnek, ha a férjem jelenleg börtönbüntetését tölti?
Figyelt kérdés
Nekem tiszta az erkölcsim, de ő közeli hozzátartozónak számít.2014. jan. 19. 22:08
1/10 anonim válasza:
szerintem nem, de egy próbát megér
2/10 anonim válasza:
A reszelőt akkor is el tudod neki juttatni, ha nem vagy rendőr...
3/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon intelligens vagy...
2014. jan. 19. 22:49
4/10 anonim válasza:
Mivel nem vérszerinti rokonod és ezt a kapcsolatot válással meg tudod szüntetni akkor semmi baj nincs.
De egyébként ha a családban van büntetett előéletű és elmondod, hogy nem tartod vele a kapcsolatot nincs baj, mivel te nem vagy okolható más hülyesége miatt főleg akkor nem, ha mindemellett megfelelsz rendőrként.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen ám, de nekem eszem ágában sincs elválni a férjemtől, szeretjük egymást.
2014. jan. 20. 12:38
6/10 anonim válasza:
Akkor kizárt. Ha fel is vesznek, az első pár hónapon belül eltanácsolnak, amint kiderül a dolog.
7/10 anonim válasza:
Esélytelen. Az NVSZ átvilágítja a családod, kapcsolataid, és ez kizáró ok.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez elkeserítő :(
Azért köszönöm, hogy válaszoltatok.
2014. jan. 20. 21:44
9/10 anonim válasza:
Talán számíthat, miért ül.
Ha erőszakos cselekmény miatt, tuti bukó.
10/10 anonim válasza:
Nem lehetsz rendőr és ennek több oka is van. Talán a büntetés letöltése után 4-5 évvel, ha mentesül a büntetett előélet hátrányai alól. Ha egyenesági rokon, akkor sem. Én megértelek, szeretnék én is rendőr lenni, de egy fiatalkori jó nagy baklövésem ezt ne biztos, hogy lehetővé teszi, pedig tudom, hogy ezt akarom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!