Mozgásszervi sérülésem van, felvehetnek?
*Veleszületett és szerzett belgyógyászati, mozgásszervi, idegrendszeri elváltozások, megbetegedések (pl. a gerincoszlop kóros elváltozásai, láb, kéz, deformitásai; ínsérülések, térdsérülések, csonttörések utáni maradandó elváltozások; fémrögzítéssel történt csonttörések, csak a fémeltávolítás és az átépült csontszerkezet jó funkciója esetén minősíthető stb.).
A Szegedi Rendészeti Szakközépiskola honlapján, a egészségügyi kizáró okokban találtam. Tehát a kérdésedre a válasz NEM!
Köszönöm szépen a válaszokat. Idő közben sikerült konzultálnom egy rendőrrel és egy főkapitánysági orvossal a válasz: Ha sikeres a műtét, akkor semmi akadálya, persze ennek is van egy rehabilitációs ideje (1-3év), amíg kizáró oknak számít.
Az utolsó kommentelőnek: Nagybátyám 25 évet húzott le a Teve utcában, az ismeretséggel nincs gond. :)
Előszöris sok sikert kivánok a felvételihez a kérdezőnek!
Szerintem is jobban jársz egy nyomozói pozícióval mintha 12 órákat kellene álldogálnod. Azért gondolj magadra is :) Elkérhetném az email címedet, szeretnék kérdezni valamit az orvosról! Az is jó ha írsz nekem egy emailt! Köszi!
velem ugyan ez van! Csak én katona akartam lenni! mind két lábamba el koptak a porcok a jobost meg is mütötk már! Most ízületi folyadék hiány van! Sz@r egy betegség:S
Hogy bírod? mittől lett? kor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!