Miért leszek visszahívható, ha bejelentek egy bűncselekményt inkognitóban?
Miért van az, ha bejelentek inkognitóban egy bűncselekményre utaló gyanús tevékenységet, pár percen belül tudják, hogy személy szerint én voltam a bejelentő?
Mobilról, rejtett számon hívtam az ügyeletet egy vidéki faluból, visszahíott a k.vári rendőrség! Bővebb infót kért és kérdezte pontosan percre mikor és vissza a tolvaj, mert nekik máshol is lenne dolguk, de lehet hogy kamuztak, mert lementem a megadott környékre és rendőrautó sehol! Pedig nem kis tételről van szó, napi rendszerességgel elkövetik a falopást! Mert ugye fáért nem teljes sötétségben megy az egyenes ember az erdőre és nem csukott furgonnal serénykedik!
Szóval ennyi a névtelenség, valójában nem is az? Akkor nekem annyi!
Köszönöm! Akkor elbaltáztam, mert pont a korrupciót is ezzel lelepleztem volna ! Ugyanis körzetünkben erős a gyanu, hogy a fatolvajok, " na nem a kicsik, csak a kamionszámra lopók" jattolnak egyes közegeknek, Akit bejelentettem, este-éjjal a depóból behordja, másnap kamion viszi tovább a fát!
Szóval egye-fene, de én járok rosszul! Ennyit a "jó" szándéku jelentésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!