Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ti szólnátok a rendőrségnek,...

Ti szólnátok a rendőrségnek, ha tudnátok, hogy a környéketeken lévő lakatlan házban egy idegen férfi lakik?

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 21:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

9-es, gratulálok neked, hogy eddig jutott el az agyad!

Ez ennél sokkal összetettebb kérdés, mint hogy zavar-e valakit, hogy a mellette lévő házba beköltözött egy idegen.

Mi van akkor, ha valaki kiköltözik a házából és felköltözik pl. a fővárosba, de ugyanúgy a tulajdonában van a ház? Ebben az esetben önkényes lakásfoglalásról van szó és teljesen mindegy, hogy az illető hajléktalan vagy sem, senki sem nézné jó szemmel, hogy a házába vad idegen ember költözött. Tapasztalatból beszélek, mert mikor mi árultuk a házunkat, beköltözött egy hajléktalan és teljesen leamortizálta.

2013. dec. 23. 22:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Nekem ne dumálj utolsó!
2013. dec. 23. 22:14
 13/28 A kérdező kommentje:

Vagyis utolsó előtti.

Utolsó! A házban nincs semmi! Akkor mit tenne tönkre?

2013. dec. 23. 22:16
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy mondod,a házban nincs semmi amit tönkre tehetne.Vagyis a válasz könnyebb,ne zavarjon.

Ha van mit leamortizálni,az már zavaró.De ha felé sem néz a tulaj,akkor ő is hibás,magára vessen,ha nem vigyáz a tulajdonára.

2013. dec. 23. 22:19
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

Ha lakatlan a ház,s a tulajdonosok felé se néznek, akkor nem szólnék senkinek. Megint más az, ha valaki ott hagy egy normál házat, mert pl. a fővárosba költözik egy munka miatt, s megint más ez, amikor egy épp hogy nem összedőlt házról van szó.

Illetve én lehet megfigyelném a viselkedését, hogy miket csinál,mennyire lehet veszélyes.

Egyébként nekem most inkább a nyomorult helyzetek, romba dőlt életek jutottak eszembe, s nem egy bűnöző képe, aki jó kedvében elfoglalt egy fa*a kis lakást.

2013. dec. 23. 22:24
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Mármint kinek idegen? :DD Amúgy meg, amíg nem bánt titeket, nem árt nektek, addig minek baszogatni? Nyilván nincs neki hol laknia, nem jó dolgában húzódik ott meg. Miért lesz nektek attól jobb, hogy beköpitek? Most komolyan... ettől lesz nedves a bugyitok vagy mi?
2013. dec. 23. 22:34
 17/28 anonim válasza:
84%
Én is azt mondom, hogy fél szemmel azért figyelj oda rá, nehogy lopjon a környéken lévő ingatlanokból/ról. de ha meg csak egyszerű szerencsétlen hajléktalan és nem bánt senkit, akkor te se bántsd..gondolom szívesebben lakna ő is egy normális házba, mint csöveskedne mások romhalmazába.
2013. dec. 23. 22:34
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

A tulajdonosnak szólnék max, senki másnak. Ha nem árt senkinek, akkor téged miért zavar?

Azért van olyan helyzet, amikor nem egyszerű ez. A szembe szomszédban egy idős néni lakott, vályog házban. Meghalt, a gyerekei 200 km-re élnek, senkijük nincs már itt. Árulják a házat, de amilyen állapotban van senki nem akarja megvenni, leginkább el kéne dózerolni az egészet. Ők nem tudnak ide utazni minden második héten ellenőrizni, hogy áll-e még a ház, lakik-e benne valaki illetéktelen.

Az én nagymamámmal mi is pont ugyanígy vagyunk. Otthonban él, a háza ott áll üresen. 350 km-re van, úgyhogy havonta egyszer tudunk ránézni max. Igenis jól esne, ha valaki figyelmeztetne arra, hogy beköltözött egy alak a házba, a többi hagy legyen az én dolgom. Majd ott én eldöntöm, hogy megbeszélem-e az illetővel türelmesen és engedek neki maradást, avagy nem szimpatikus és kirúgom, esetleg rendőrséget hívok ha olyan van.

Döntse el ezt az ingatlan tulajdonosa, ne te, ha nem árt senkinek!

2013. dec. 23. 23:26
 19/28 anonim ***** válasza:
68%
Cigány házfoglaló. Szerintem szólj, mielőtt még többen megjelennek, mert tuti hogy gyűlni fognak. Aztán megkezdődnek a betörések, rablások és még rosszabb esetben a gyilkosságok. Miskolc egyes részein ez pl évről évre megismétlődik.
2013. dec. 24. 01:18
 20/28 A kérdező kommentje:
Kit érdekel miskolc? Amúgy jelentem a válaszod mert rasszista!
2013. dec. 24. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!