Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az unokaöcsém (10 éves)...

Az unokaöcsém (10 éves) "ellopott" egy almát, lehet még hivatali személy? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az unokaöcsém (10 évesen) leszedett egy rosszándékú ember állítólagos almafájáról (ami közterületen volt) egy almát.Ezért az a hányadék feljelentette az unokaöcsémet és az apját(mert berúgta a kapuját) amiért bekérették a rend őrei az unokaöcsémet kihallgatásra,és már nem is tudom,de azt hiszem hogy 3000ft bírságot kaptak az unokaöcsémék,de lehet hogy most nagy hűlyeséget mondtam,vagy nem kapott semmit,vagy csak tanu volt?Nem emlékszem.A KÉRDÉS AZ HOGY LEHET-E MÉG HIVATALI SZEMÉLY?Mert vagy rendőr vagy katona szeretne lenni.Melyik variációban lehet,melyikben nem.

2013. dec. 18. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2013. dec. 18. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
gyermekkoru, tehat se nem buntetheto, se nem lesz priusza.
2013. dec. 18. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
De amúgy sem lenne ezért priusza.
2013. dec. 18. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, milyen hányadék meg rosszindulatú az a személy aki feljelentette a csávót aki berúgta a kapuját. De sajnálom komolyan...

Ilyen csudálatos családban még tuti el fog követni pár dolgot a nagykorúságig...

2013. dec. 18. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen családi körülmények között hogy az apuka mások ajtaját rugdalja be, jó ha nem lesz drogos vagy alkoholista.
2013. dec. 18. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem így történt...még a leírásodban sincs meg az ok okozat.
2013. dec. 18. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Mifelénk csengetni szoktak, nem a kaput berúgni.
2013. dec. 19. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:

A lényeg: Az unokaöcséd 10 éves, tehát nem büntethető. Ennyi. Az lesz belőle, ami lenni akar, bár tényleg osztom az aggodalmakat a jövője miatt. Ilyen családi háttérrel azért lehetnek gondjai.

A közterületen levő almafa valóban a közé. Ellenben a más kapujának berúgása garázdaság, tehát örüljenek, ha pénzbírsággal megússzák.

"rossz szándékú ember"

Nem ő rúgott be egy kaput, hanem az övét rúgták be. De nyilván ő a rossz szándékú.

2013. dec. 19. 16:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Bocsi mindenkinek,azt elfelejtettem leírni hogy az apja miért rúgta be a kapuját,mert bevitte a biciklijét az unokaöcsémnek az az ember és nem akarta visszaadni.Nem kamu(van szemtanú aki persze nem tanúskodott)!Tényleg így volt.Hazudni meg nem hazudna hazudna az unokaöcsém mert azért a családja nem olyan meg senki sem politikus nálunk,csak az apja szereti gondolom a gyerekét,mert szegény gyerek sírva jött haza.Ti mit csináltatok volna?Biztos nem hagytátok volna,meg ha nem ért a szép szóból az az ember.Bocsi még egyszer,valószínüleg siettem,bocsi!
2013. dec. 19. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:
az apuka önbíráskodást követett el aham
2013. dec. 19. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!