Ahhoz hogy rohamrendőr legyek először járőrként kell kezdenem?
Olyan nincs, h valaki kifejezetten rohamrendőr.
A tömegkezelés a Készenléti Rendőrség Bevetési Osztályainak a feladata.
Tehát RSZKI elvégzése után jelentkezel a Készenlétihez aztán jónapot.
Ott járőrként fogsz tevékenykedni, ha meg van valami akkor veszed a protektet aztán mész.
igen
2 vagy 3 év (pontosan nem tudom) járőrszolgálat kell és utána jelentkezhetsz a készenléti rendőrség bevetési alosztályába
ott állítólag kevesebbet csinálsz több pénzért, de ezt én is csak úgy hallottam
nem érted
te "rendes" járőr lehetsz csak először, az első amit írt azt felejtsd el
rendesen szolgálsz rendőrként, de akár KMB-s is lehetsz valamelyik faluban
a lényeg, hogy meglegyen a 2 vagy 3 éved ami után szépen jelentkezel a készenléti rendőrség bevetési alosztályába
az már más dolog, hogy itt is kapsz járőrözési feladatot, de náluk újoncként nem kezdhetsz
szerintem van fizikai felmérés, de nem hinném, hogy keményebb, mint egy átlag rendőrnek ami kell
kiképzést természetesen kapsz, mivel speciálisabb feldatokat is ellátsz, mint egy "sima" rendőr
a lóvéról nincs pontos infóm, de ne képzelj el túl sokat, éhezni azért nem fogsz :D
Milyen 3 évről beszéltek? Az ORFK dönti el hová kell rendőrt áthelyezni, illetve a készenléti rendőrség saját képzést csinál, most létszám stop van, BRFK-ról sem vesznek át semmit.
Ezt a sok eszetlenséget, amit ideírtok, honnan szeditek?
Első vagyok.
Még mindig nem kell 3 év, hanem mehetsz rögtön a suli után.
Elvileg lesz egy Gyík képzőnek nevezett 4-6 hetes program, ahol majd jól leszopatnak.
Ha esetleg nem kellenél a KR-nek nem kell aggódni, a BRFk is lát el csapaterőt, szal majd mész onnan:)
már hogyne kéne pár év szolgálat?
és teljesen jogos is
szerinted egy rendészetiből kikerülő gyereknek mennyi fogalma van arról, hogyan is működik ez a rendőrösdi? hát semmi
a készenléti rendőrség összes alosztályához kell pár év járőrszolgálat (mindegyiknél más)
az ORFK beleszólhat, hogy hova hirdessenek helyeket, illetve a KR-nél is lehet létszámstopp, de alapjáraton önkéntes jelentkezés útján lehet felvételt nyerni
meg persze a hátszél az itt is sokat számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!