Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ti mit tennétek, azokkal az...

Ti mit tennétek, azokkal az emberekkel, akik firkálják és rombolják a buszokat, vonatokat és épületeket?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 18:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó fillérig megfizettetném velük a tisztítást!
2013. nov. 3. 08:38
 12/20 anonim ***** válasza:
A 9-es elég vicces kedvében van. Vagy csak nem múlt el 10.
2013. nov. 3. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
megérezném a sérelmeit és orvosolnám a sérelmei miatti dühöt
2013. nov. 3. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Aki a kreativitását illetve a fölös energiáit a házamon, vagy a kocsimon akarja kéretlenül kitölteni, én annyira nem bánom, csak ne lepődjön meg a delikvens, hogy ha a kezem közé kerül, én esetleg rajta eszközölök hasonló változtatásokat.

Aki meg igényes vagy épp vicces cuccokat akar fújdogálni, azt nem bánom, ha egyeztet a tulajjal, minden más esetben egy masszív bírságot osztanék ki a okozott káron fölül, rongálást meg eddig is hathatósan szabályozta a BTK.

2013. nov. 3. 10:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Most már nagyon kíváncsi lettem a sérelmeit-dühét orvosolandó idiótára. Csak ezt az egy mondatot szajkózza.
2013. nov. 3. 16:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Én rá(juk)szólnék és hívnám a rendőrséget, ha akadékoskodnak vagy már belekezdtek a munkába.
2013. nov. 8. 09:02
 17/20 anonim ***** válasza:
#9 Az a gond, hogy ez a stílus már a 80-as években lecsenget New Yorkban. Csak a mi kis hülyegyerekeink hiszik azt, hogy divatosak és jópofák, mert képtelenek kreatívak lenni. Ültessenek fákat, gereblyézzék fel a parkokat, szedjék össze a szemetet fölös energiájukkal és idejükben. Az is növeli a környezet szépségét, rendezettségét, hidd el. Nem mindenki értékeli ezt a stílust, főleg nem a saját háza, kerítése falán, és a friss festéktollat sem jó ledörzsölni a tiszta ruhánkkal térdünkkel a busz üléséről.
2013. nov. 8. 09:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű.

Törvénymódosítást vezetnék be. Külön pontba venném ezt a tevékenységet.

Aki mások értékében, festékszóróval, ... , (etc.) kárt okoz, az 500.000Ft-os pénzbírsággal sújtható. A bírság független az okozott kár nagyságával.

Egy két falfirkász megkapná a büntetést, majd elhíresztelni a médiában.

Elhihetitek, hogy használna a dolog. És persze, neki kelljen lepucolnia.

2013. nov. 9. 16:32
 19/20 anonim válasza:
énis egy ilyen ember vagyok.... leszereltem azt ülést... jutalmat értdemlek
2013. nov. 16. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:

"megérezném a sérelmeit és orvosolnám a sérelmei miatti dühöt"

Neked is orvosra van szükséged, úgy látom.

2013. nov. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!