Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kér. Lek segí. Tsetek, mit...

Kér. Lek segí. Tsetek, mit tudnék tenni hogy visszakapjam a pénzemet, hogyan tudnék eljárni a rendőrségen, mit mondjak?

Figyelt kérdés
3500 forintot utaltam előre egy eladónak egy áruért.Küldte is de bedöglött volt, visszaküldtem neki, de azóta se küldött semmit és már nem is fog.Megvan a bizonylat is a befizetésről és a beszélgetéseink is.Becsapott.Nem lehet már ez ellen semmit tenni?
2013. nov. 1. 07:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Inkább hagyom az egészet a pycsába... dögölnének meg az ilyen szemetláda féreg cigányok.Tudta hogy rossz és mégis elküldte, a qurva annyát neki.Ebből élnek dögöljenek meg.Így megsz_pni a f_szt mint ahogy én a qrva életbe...hogy bízhattam meg egy ilyen kcsögbe...azt kívánom hogy gyógyszerre költse a pénzt, de ne hasson neki az sem.
2013. nov. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!