Milyen a magyar rendőrség ill. kommandó világszínvonalban?
Úgy hallottam hogy a magyar kommandósok ott vannak a top-on mindig,de mostanság hogyan szerepelnek? Mivel jobbak a kommandósaink mint pl: szerbeknek,románoknak?
Bocsi a kérdésekért,de engem érdekelne! Nem lehülyézni!

A rendőrség pont olyan, mint a társadalom. Arányaiban pont annyi köztük a korrupt, a lusta, az ingyenélő, de ugyanannyi aráynaiban a tisztességesen dolgozó, becsületes is. Hiszen közülünk kerülnek ki.
Szakmailag a rendőrség olyan közepes. Lehetne jobb is, de azért nem is oylan rossz. Legnagyobb bajuk, hogy a törvények kötik a kezüket. na meg a fenti dolog, amit említettem. Olyanok, mint mi, a társadalom.
A kommandósok viszont tényleg a legjobbak közé tartoznak világviszonylatban. Nem mondom, hogy nincs náluk jobb, de tényleg nagyon jók.

Neutron kommandó / paksi atomerőművet védik/ az orlandói vb-n/ világ országainak kommandósai versenyén / ezüstérmet ért el.
azért az nem puha, tekintve, hogy USA, Oroszország és hasonló nagyhatalmak ellen nyomták.
A kommandósok folyamatos edzésben vannak, és szétbasznak akárki, ha akarnak.
Egyszóval a kommandósok élet folyamatos edzés, és bevetés.
A rendőrség meg területenként változó. Mivel 45.000 főből áll, ezért nem lehet általánosítani. Van köztük body builder, túlsúlyos, sovány, jókötésű stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!