Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan zajlik egy rabositas?

Hogyan zajlik egy rabositas?

Figyelt kérdés
Mit csinalnak? Haza engednek?ilyeneket szeretnek megtudni
2013. okt. 12. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmi különös. lefényképeznek, ujjnyomot vesznek és kész.
2013. okt. 12. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
azután persze mehetsz haza. Ez csak egy nyilvántartásba vételt jelent.
2013. okt. 12. 13:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2013. okt. 12. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:

és még :

ha 5 évnél kevesebb a rád kiszabható bünti,akkor nem vesznek tőled DNS mintát,

2013. okt. 12. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Engem meg akartak verni a Győri Rendőr Főkapitányságon a rabosításom alkalmából. Panaszt tettem, de semmi se lett belőle. A Bene László volt akkoriban a PK.

Az volt, hogy le akartam magam fotózni a saját gépemmel, az előtt a magassági tábla előtt. Tudjátok, ami a filmeken is sok ilyen jelenet van, hogy a háttérben egy csíkozott fal magassági számokkal és előtte a fogoly egy számmal. No ezt akartam lefotózni, mármint hogy rajta vagyok. És a nő észrevette. Hívta a másik nőt, az meg áthívott 4 rendőrt a Győri Rendőr Kapitányságragról és azok el akartak verni engem. Csak azért nem vertek el, mert azt mondtam nekik, hogy az ügyész vár kihallgatásra. A digitkártyát viszont lefoglalták, és azóta se adták vissza.

2013. okt. 12. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Ott kellett ülni a széken a WC előtt és 15 percig várni kellett a 4 rendőrre. Elém álltak és az egyik rám ordított, hogy álljak fel és és kérdezte, hogy mit csináltam. Én válaszolgattam és egyszer megvakartam a hajam, erre ő közölte, hogy ezt támadásnak veszi és mostantól joga akármikor összeverhetnek. Ha nem mondom, hogy az ügyész vár, el is vertek volna.
2013. okt. 12. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
jaaa és fehér bőrű 2 gyerekes apuka, szépen felöltözve, akkor 44 éves voltam.
2013. okt. 12. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
a nő aki áthívta a 4 rendőrt a Főkapitányságra, a Városi kapitányságról, az meg úgy nézett ki mint egy sarki ribbantó. A melle alatt érő toppban a hasa kilátszott 20 cm-en és olyan feszes nadrág volt rajta, hogy a muffjának a bemélyedése 2 cm-re bevágott neki, mellette meg a domborzat.
2013. okt. 12. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaa és amíg ott ücsörögtem, nem is tudtam mire kell várni, a két nő vigyázott rám, egyszer csak betódultak 4-en, a két nő elment az egyik szobába és utána volt ez az egész.
2013. okt. 12. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:

"Csak azért nem vertek el, mert azt mondtam nekik, hogy az ügyész vár kihallgatásra."

:-) Hihető is.

Kár hogy nem vertek el.

2013. okt. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!