Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendészeti szakközepekben a...

A rendészeti szakközepekben a felvételi során a pszichológia vizsgálat hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Többek között rátérnek a cigányhoz való hozzáállásod milyen! Hazudd, hogy szereted őket, különben ugrik az egész!
2013. szept. 1. 10:24
 2/4 A kérdező kommentje:
kösz az infót! :)
2013. szept. 1. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy 500 kérdéses CPI tesztet kell kitölteni, hazudni nem tudsz, mert vissza-vissza térnek a kérdések.Utána egy rendőr pszihológus-vagy kettő- fog faggatni. Vannak beugratós kérdések is, és provokálnak is rendesen.Kb ennyi, én áprilisban megcsináltam, át is mentem elsőre, szóval nem habokra beszélek.
2013. szept. 1. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem van egy degenerált ismerősöm aki ott végzett és most a rendőrtisztire jár. Nulla a kreativitása. Totál sablonnember.
2013. szept. 1. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!