Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Olyat hallotam hogy az is...

Olyat hallotam hogy az is lehet rendör akinek csak szakmája van mi igaz ebböl?

Figyelt kérdés

2013. okt. 8. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rendőr bárki lehet, ahogyan génsebész vagy épp atomfizikus is. Egyetlen törvény sem tiltja ezt. Nekem például asztalos szakmám van és belgyógyásznak készülök.
2013. okt. 8. 15:41
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem is bútorasztalos szakmám van :)
2013. okt. 8. 16:51
 3/11 kovpet ***** válasza:
Én meg hetekig hajkurásztam asztalost pár hónapja... erre itt meg van kettő :)
2013. okt. 8. 16:58
 4/11 A kérdező kommentje:
hát ha szép pénzért meg dolgozunk de én leginkább a rendör szakmában teljesitenék igazán jobban :)
2013. okt. 8. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Kovpet ezer és millió van, csak mikor mondunk egy számat elhúzod a szád, ha nem így lenne mai napig csinálnám.
2013. okt. 8. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak a közvetlen környezetemben több mint 30 olyan asztalost ismerek akinek jelenleg nincs munkája. Szóval én eléggé furcsállom, hogy nem találtál.
2013. okt. 8. 18:22
 7/11 kovpet ***** válasza:
Találtam. Csak közben ketten átvertek... És az anyagiakról szó sem volt addig, csak egy árat kellett volna mondani, de az sem ment.
2013. okt. 8. 23:31
 8/11 kovpet ***** válasza:
Átvertek = ígérték, hogy hívnak, de aztán ez nem jött össze nekik.
2013. okt. 8. 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:

És az anyagiakról szó sem volt addig, csak egy árat kellett volna mondani, de az sem ment.

Ne ár alapján válassz, még akkor se, ha duplát fizetsz, nem az számít. És ott kell lenni a munkánál és ellenőrizni kell.Kis munka nem éri meg a mesternek.

2013. okt. 9. 08:00
 10/11 Naimal válasza:
Én úgy tudom, hogy érettségi kell hozzá.
2013. okt. 14. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!