Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Valaki segítene nekem ezt...

Valaki segítene nekem ezt értelmezni?

Figyelt kérdés

A zaklató jellegű magatartások érinthetik a sértett munkatársait, barátait, közeli hozzátartozóit. Az üzenetek tipikusan gyakran sértő, szidalmazó, fenyegető jellegűek, de ez nem kitétele a zaklatásnak. Ezt a részt nem értem.

Válaszokat előre is köszönöm.

2013. okt. 3. 15:43
 1/3 Komplikato ***** válasza:
Zaklatásnak nem csak az számít ha valaki fenyegető üzeneteket ír vagy becsmérel mást. Az is zaklatásnak számít, ha valakit nem érdeklő témákban üzenetekkel bombázza vagy az is zaklatás, ha pl. olyan valakinek "udvarol" napi több tucat levélben, akit nem érdekel vagy kifejezetten utálja. És még van sok egyéb lehetőség is.
2013. okt. 3. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Ami valójában érdekelne az az,hogy "A" ír "B"-nek "C"-ről fenyegető dolgokat. "c" ezt megtudja mert elolvasta "B" üzeneteit. "c"-így tehet feljelentést "A" ellen?
2013. okt. 3. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
zaklatásért nem, hiszen nem neki szólnak az üzenetek.
2013. okt. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!