Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért szerel le ennyi rendőr...

Miért szerel le ennyi rendőr az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
Felénk már alig van. Sok helyen már nincs is állandó szolgálat. Tapasztalt idősebb rendőrt meg már sehol nem látni!

2013. szept. 29. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hogy a panaszok kb. 70%-a kitaláció a maradék 20-25 %-a pedig nem bizonyítható.

Az egyik lehülyézett a 107-en Győrben, amikor bejelentést tettem, majd megpanaszoltam és a főkapitány kivizsgálgatta, majd azzal zárta, hogy a felhívta a figyelmét a rendőrnek, hogy máskor ne csináljon ilyet.

Egyébként nem is kell annyi rendőr, ha pl. a bűnüldözés átalakul, gazdasági és adóügyi és fogyasztási és minőségrontási üldözéssé, azt meg a vámosok és egyéb hatóságok végzik.

2013. szept. 30. 07:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Pár hete a Figyelőben volt egy összeállítás arról, hogy pár kelet-európai országban mennyi az 1000 lakosra jutó rendőrök száma.

Messze nálunk volt a legkevesebb. Még Romániában is több volt az 1000 lakosra jutó rendőrök száma (Csehországban meg szinte a dublája volt mint nálunk.)

(Pontos számot nem tudom. Sajna nincs már meg ez az újság. Pont hétvégén vittem le a szelektívbe egy csomó újságot.)

2013. szept. 30. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:

elmegyek rendőrnek!

mi kell hozzá?

2013. szept. 30. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt sem értem, hogy a maradék rendőr minek próbál meg valakinek is segíteni. Tudjuk milyen a magyar ember...
2013. szept. 30. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
MAjd a cigányoké lesz a jövő!
2013. szept. 30. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Sz-ar fizetés, sz.ar munka, kinek kell az?
2013. okt. 3. 02:56
 17/17 anonim válasza:
Nyilván igaza van az előző válaszadóknak, senki sem akar a "rendszer csicskája" lenni...
2013. okt. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!