A kedvencem még az, hogy itt most mindenki fikázza a rendőröket. Holnapután meg pánikolva hívja a 107-et hogy leütötték és kirabolták az anyukáját. . .
2013. szept. 19. 23:19
22/33 anonim válasza:
23:19
és a kékek a fülük botját se mozdítják, főleg, ha az elkövető... hmm, hogy is fogalmazzak... erőforrás, na.
2013. szept. 20. 06:16
23/33 anonim válasza:
A.C.A.B
All cops are bastard
2013. szept. 20. 06:46
24/33 anonim válasza:
#21 engem ütöttek már le az utcán, nem hívtam rendőrt.
2013. szept. 20. 11:22
25/33 anonim válasza:
Érdekes. Mi egyszer tettünk feljelentést csendháborításért, mert részeg idióták üvöltöztek az ablakunk alatt éjszaka. Érdekes kijöttek a rendőrök és eltakarították őket. Hogy mik vannak...
2013. szept. 20. 22:18
26/33 anonim válasza:
"és a kékek a fülük botját se mozdítják, főleg, ha az elkövető... hmm, hogy is fogalmazzak... erőforrás, na."
Miért is mozdítaná, te sem tennél másért semmit, ők is hülyék lennének ennyi pénzért.
2013. szept. 20. 22:39
27/33 anonim válasza:
"Miért is mozdítaná, te sem tennél másért semmit, ők is hülyék lennének ennyi pénzért."
Ez rossz duma.
Te szerelsz liftet?
Nem..
A liftszerelő meg szerel liftet.
Mert az a foglalkozása, a hivatása.
A rendőrnek meg az.
Ezzel az erővel a tűzoltó se oltson tüzet? Azok még kevesebbet keresnek szerencsétlenek. Őket nézzük is valamibe mondjuk, a kékeket nemigazán, Ennek oka van.
2013. szept. 21. 01:07
28/33 anonim válasza:
"A liftszerelő meg szerel liftet.
Mert az a foglalkozása, a hivatása.
A rendőrnek meg az.
Ezzel az erővel a tűzoltó se oltson tüzet"
Csak a lift meg a tűz nem köpi le őket, meg nem viselkedik csürhe módjára.
2013. szept. 21. 19:05
29/33 anonim válasza:
A sok általánosítás.. 10/1 embernek életében egyszer volt rossz tapasztalata a rendőrséggel, aztán mások ezt meghallják és úgy gondolják milyen menő utálni a rendőröket. Ilyen például az előző kedves A.C.A.B-ozó válaszoló. Lefogadom sokatoknak életében nem volt dolga rendőrrel. Én sosem tapasztaltam semmi rosszat a rendőrökkel. Igazoltattak már sokszor, munka miatt gyakran jövök-megyek éjszaka. És nem, nem ütöttek agyon, nem vádoltak meg mindenféle marhaságokkal. Rendes volt eddig. Mind. Ugyanez igaz az ismerőseimre, tőlük se hallottam sose hogy a csúnya rendőr bácsi mennyire semmibe vette az emberi jogait. Szerintem sokaknak az a baja hogy a rendőrség nem 200%-os teljesítményt nyújt. Ők is emberek, nem gépek akik azért élnek hogy a kielégíthetetlen polgár társakat kénye-kedve szerint szolgálja ki.
2013. szept. 22. 01:51
30/33 anonim válasza:
A primitív emberek mindig is utálták a rendőröket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!