Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrök? Mit szerettek...

Rendőrök? Mit szerettek legjobban a munkátokban?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 22:25
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

5-os egyetértek veled.

Én is szoktam nézni, némelyik úgy megy, mintha húúú de nagy kemény legény lenne, miközben kis szar.os, szinte mindig röhögnöm kell amikor meglátom az ilyet.

2013. szept. 19. 22:36
 12/33 anonim ***** válasza:

Biztos munkahelyem van.

Nem rúgnak ki mert pl. bankadó miatt bezár a fiók.

Nem rúgnak ki mert nincs megrendelés.

Ennél biztosabb lehetőség nem nagyon van. Ráadásul a Rendőrség mindig ad pluszt juttatást..erre egy átlag polgárnak nincs rálátása.

2013. szept. 19. 22:38
 13/33 anonim ***** válasza:
76%
Az átlag polgárnak az egész Rendőrségre nincs rálátása. Jönnek hogy "utálják a rendőröket mert megbüntették őket." Először is a jogszabályokat nem a rendőrök találják ki, hanem a jogalkotók, ők csak betartatják őket, másrészt meg aki 90-el megy a városban az ne sírjon ha megbüntetik. Bár az emberek többsége túlságosan agyhalott ahhoz, hogy ezeket felfogják, pláne ezen az oldalon.
2013. szept. 19. 22:44
 14/33 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy a közhatalom gyakorlása a közjogi norma immanens tulajdonsága (i.e. alá-fölé rendeltség) miatt egyfajta emocionális "töltést" ad nekik. Holott igazából a jogszabály bábjai ők, semmi több, mint az állam szuverenitásának előre beprogramozott megnyilvánulásai.
2013. szept. 19. 22:51
 15/33 anonim válasza:

#13 Tudod ahol én lakom, csak fiatal rendőrök vannak, és nap mint nap látom hogy telefonálgatnak vezetés közben, vagy épp lehúzott ablak és üvölt a drogos zene az Astrából..

És pont pár napja láttam hogy pörögtek a vizes füvön a parkban, renőrségi kocsival.

Szóval nekem mondhat bárki bármit, mikor téged azért basznak meg, mert telefonálsz a kocsidban, vagy épp irigykednek rád mert drága motorral mész és a csajok téged bámulnak meg nem pedig őket, és valami hülye indokkal írnak neked egy 20ezer forintos csekket..

Én erre gondoltam, mikor fikáztam a lúzereket!!

Persze lehet vannak kivételek, de itt nálunk a 20-25 rendőrből, kb 15-ről beszélhetünk, aki ilyen nyomorék..

2013. szept. 19. 22:55
 16/33 anonim ***** válasza:
56%
Hatalom rabszolgái. Biztos verték őket a suliba, vagy ilyesmi.
2013. szept. 19. 22:55
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

# 15

Nálunk meg a záró vonalon fordulnak meg a kocsival RENDSZERESEN. Holott ezért engem megbüntetnének. Meg villogóval mennek a boltba. Meg nyomják neki padlóig.

Lapáttal kéne őket megtanítani viselkedni.

2013. szept. 19. 22:56
 18/33 anonim ***** válasza:
35%

" És pont pár napja láttam hogy pörögtek a vizes füvön a parkban, renőrségi kocsival "

kép,videó? Enélkül nem hiteles,vágod..törvényt nem tisztelő proli!

2013. szept. 19. 22:59
 19/33 anonim válasza:

#18 Nem állok le veled, mert tudom hogy a fajtád véded, ez így természetes persze..

És ne nevezz prolinak, mert nem tudod ki vagyok valójában..

És gyere el felénk, ha szeretnél látni "vagány" kollégákat.

2013. szept. 19. 23:05
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Hát én nem kockáztatnék.

A Simon Wiesenthal Központ bármikor beperelheti a rendőrt, ha az becsületesen végzi a munkáját:

" Csatáry is felelős az 1941-ben végrehajtott, kb. 300 Kassa környéki zsidó Kamenyec-Podolszkijba deportálásában"

2013. szept. 19. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!