Pontosan mivel foglalkozik a kriminálpszichológus? Többi lent.
Köszi az értelmes válaszod ;)
Csak úgy sugározhat belőled az értelem-,-"
Ne hidd :) én válaszoltam a kérdésre.
Utaltam egy közismert kriminálpszichológusra,aki a tévében azt tanácsolta hogy ha rádlőnek akkor tarts egy papirlapot magad elé,az eltériti a golyót.
Meg azt is mondta hogy sokan nem a lövésbe halnak bele hanem a szomorúságba,amiért meglőtték őket :D
S szerinte közvetlen szivlövéssel is több mint 5 percig tudsz még harcolni. (sok zombis filmet nézett)
Tehát sok okos dolgot lehet ott tanulni a 8 év alatt.
Persze sokaknak itt fingjuk nincs az egészről.
Figyeld Dr. Bilkei Pál fantasztikusnál fantasztikusabb megnyilvánulásait és rájössz, hogy mit csinál egy divat-kriminálpszichológus. :)
Amúgy a saját meghatározásomban: Kriminálpszichológus az a személy, aki a pszichológia eszközeivel tartós vagy ideiglenes, hirtelen fellépő motívumok (terrorizmus, szexuális szadizmus, aberráció, bosszúvágy stb.), bűnözési szándékok, személyes hajlamok, elkövetési módok feltárásával, valószínűsítésével, a folyamatban lévő és/vagy lezáratlan bűncselekményből fakadó károkat minimalizálja, a bűnelkövetők felderítésében részt vesz, a lezárt esetekből pedig pontosító konzekvenciákat von le és azokat a jövőbeli bűncselekmények kapcsán használni képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!