Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőr szeretnék lenni, van...

Rendőr szeretnék lenni, van értelme?

Figyelt kérdés
Természetesen az NKE-re szeretnék bejutni, a sok tanulás és belefektett munka eredménye a közutálat lesz vagy megéri rendőrnek tanulni?

2013. szept. 15. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nincs.
2013. szept. 15. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha el tudod mellette magadat kötelezni, akkor nem fog érdekelni a közutálat, hanem csak szeretni fogod a szakmád. De amúgy nem csak közutálat van, szóval van értelme. Az ilyen szakmáknál, amik nemzetvédelmisek, mindig jön egy kis szakmai fanatizmus, de szerintem ez jó, hiszen legalább nem fásulnak a munkába, hanem személyiségük részét képezi. De ez nem minden szakmabelire vonatkozik.
2013. szept. 15. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

Az a baj hogy a rendőrök nem a jókat védik és a bűnözőket üldözik magyarországon. Ez csak egy romantikus mese.

Múltkor megbüntettek mert rosszul kanyarodtam. Mondtam neki hogy menjen már be a lakótelepre ahol bandák randalíroznak meg mellesleg egy szipus most támolyog a főúton.

2013. szept. 15. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem ők döntik el hoa küldik őket, előző.
2013. szept. 16. 00:22
 5/9 anonim ***** válasza:
És szerinted az rendben van ha olyat teszel ami a jóérzés ellen van csak azért mert valaki azt mondja?
2013. szept. 16. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul hasztalan munkát végezni.
2013. szept. 16. 00:27
 7/9 sni ***** válasza:
most jönnek a személyes sérelmek, és idióta hozzászólások, hogy bezzeg a múltkor engem miért, a másikat miért nem? :)
2013. szept. 16. 06:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Messze nincs akkor közutálat mint ami ezen az oldalon is lejön. Itt sok a tudatlan, tinédzser, okostojás (más néven nethuszár). Ezek a való életben gyávák.
2013. szept. 16. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:

2-es, 7-es válaszoló: Ön a nemzetvédelem valamelyik területén dolgozik?

8-as: Igazad van, például nincs sok értelme ide írni annyit hogy nincs vagy hogy van értelme, indoklás is kéne mellé. Érdekes, hogy az a százalékos szar pont annál a válasznál a legnagyobb.

2013. szept. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!