Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehetek NAV járőr?

Hogy lehetek NAV járőr?

Figyelt kérdés

Üdv,

Hogy lehetek NAV járőr érettségi után?

mik a fizikai és az orvosi követelmények?

milyen hosszú a kiképzés?

Normális válaszokat, Köszönöm!

2013. szept. 15. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
NAV.Nemzetközi Alvilági Vállalkozó?
2013. szept. 15. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ehhez el kell adnod a lelked a Sátánnak.
2013. szept. 15. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Google a barátod, a munkát pedig adóellenőrnek hívják, nem NAV járőrnek...

Mondjuk egy pénzügyes diploma nem ártana, az érettségivel felvettek csak a legalja munkákat csinálhatják.

2013. szept. 15. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szívesen mennék ilyennek nyári munkára
2013. szept. 15. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

#3-as az orvosi ill. fizikai követelményeket nem találod valahol? (én nem találtam)

2013. szept. 15. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy ugyanaz a fizikai, eü és pszicho alkalmassági van a NAV-nál, mint a rendőröknél.
2013. szept. 15. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól tudod
2013. szept. 15. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem hogy itt is ne lenne valami k nagy sumákolás mint ami jellemző úgy általában mindenre itt az országban.

Gondolom hozzám hasonlóan alig tudtok üzleteket ahol adnának blokkot. Akkor miért nem alkalmazzák a k sok munkanélkülit? Hamar megtérülne. Azért egy próbavásárláshoz nem kell diploma.

2013. szept. 16. 00:09
 9/9 answer2u válasza:

Nem a Járőr az nem adóellenőr. Az adóellenőrt revizornak hívják és kormánytisztviselő. A járőr pedig Hivatásos állományú Pénzügyőr.

A válasz:

Érettségivel csak Járőr II. lehetsz, ehhez mind egészségügyileg, mind fizikailag és szellemileg viszonylag magas követelményeknek kell megfelelned.

72/2013. (XII. 30.) NGM rendeletben mindent megtalálsz.

A fizikai felmérő korcsoportonként változik, és pontra megy. 60-125 pont között fizikailag megfelelt minősítéssel felvételt nyerhetsz. Alatta bukta.

Ha továbbtanulnál, akkor jöhet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE). Ha ezt elvégzed, akkor már lehetsz járőr I. is és alaphangon Hadnagyként kezdesz. Míg Járőr II. esetén a max elérhető rendfokozat főtörzszászlós. Felsőfokúnál 2 év a suli, II-es kategóriánál mindennel együtt, ha nappalis vagy, akkor kb fél év. természetesen ilyenkor még csak hátul ülhetsz a járőrkocsiban ;-)

Viszont amiért én is szeretem, hogy a lövészversenyeken kötelező részt venni, és ezt a munkaidőből biztosítják. Sok sikert, jövendőbeli kolléga ;-)

2014. jún. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!