Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az utca közérdekű üzem, avagy...

Az utca közérdekű üzem, avagy miért vették őrizetbe Kásler Árpádot?

Figyelt kérdés

A tegnap az Astoriánál tartott ülősztrájk miatt közérdekű üzem működésének megzavarásáért őrizetbe vették Kásler Árpádot. Ez egy elég súlyos bűncselekmény. Eddig az ilyen nem engedélyezett tüntetéseknél nem alkalmazták ezt a BTK-ás paragrafust. Most mi történt? Ez után ezzel fogják megfélemlíteni a spontán tüntetőket?

[link]

#tüntetés #BTK #Kásler Árpád #közérdekű üzem
2013. aug. 21. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ki az a Kásler Árpád?

közérdekű üzem:BKV stb...

2013. aug. 21. 17:07
 2/12 sni ***** válasza:
100%
elsőnek igaza van! Azért, mert a közlekedést, a Bkv-t meg mindent el kellett terelni miattuk, amiért az M7-esen állt a sor vége! Megfélemlítés? Nem hiszem! Az inkább az lenne, ha 50 vörös fejű, dugóban ülő autós odament volna, és a villamossínbe építi a fejüket!
2013. aug. 21. 17:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. És ha ez így van, ez miért csak pont 2013. aug. 20-án derült ki. Mások is foglaltak le közterületeket korábban, de akkor fel se merült a BKV, mint közüzem megzavarása. Vagy lemaradtam valamiről?
2013. aug. 21. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha a mentőnek,tűzoltónak kellene hozzád rohanni,de nem tud mert ott ül egy őrült akkor mit félemlítenél?Mert nem állna(ülne)félre az biztos.
2013. aug. 21. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
nezopontod szubjektiv..elj allampolgari jogaiddal es jelentsd fel az eljaro hatosagot,ha allaspontod igaznak tartod
2013. aug. 21. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:

ps : hogy mi is a sztrajk?

[link]

2013. aug. 21. 17:23
 7/12 A kérdező kommentje:
A mentőket átengedték. Az igaz, hogy más járművet nem.
2013. aug. 21. 17:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Én nem jelentem fel a hatóságot, jogilag nem tudnám megindokolni. Csak furcsa ez. Szerintem ezt a közérdekű üzem dumát most találhatta ki a fideszes agytröszt a spontán demonstrálók megfélemlítésére.
2013. aug. 21. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj az ilyen forgalomlassító-leállító "demonstrációkkal", hogy az emberek körében nemhogy szimpatizánsokat szednek össze, hanem jókora utálatot. Hiába hallanak így többen róluk, csak idióta botránykeltőknek fogják tartani őket, nem többnek. Akik emiatt később érnek az uticéljukhoz, azok pláne.
2013. aug. 21. 17:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Na annak én se különösebben örültem volna, ha e miatt egy iszonyú dugóba kerülök. Na de ezért börtönbe zárni a szervezőt?
2013. aug. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!