Ha tetoválásom van már nem is lehetek rendőr?
Figyelt kérdés
Az alkarom belső és külső részét is tetováltatni szeretném.Ez már kizáró ok?2013. aug. 12. 15:32
11/18 anonim válasza:
én tapasztalatból beszélek!!!!! lehet rajtad tetoválás, az inkább elfogadott, ha póló alatt van. el kell menned egy pszichológia tesztre, ahol is megkérdezik a jelentését (bár ha azt mondod, nincs tetkód, nem fognak körbeturkálni) viszont ha értelmes választ adsz és póló alatt van, nem szólnak semmit! :)
12/18 anonim válasza:
Én most szeptember 2.-tól kezdem a rendészeti sulit, és a megyén az orvosi vizsgálaton tetőtől-talpig végignéztek, végigmértek, és nem lehet tetkó látható helyen!!! Akinek olyan helyen volt, ami nem látszik ki a ruha alól, azt sem díjazták. És még nézik a fogakat, visszereket, mindent.
13/18 anonim válasza:
DIKK eleve ki akar rendőr lenni xD ??? am a fejedre aszt tetováltasd hogy szeretem ha uralkodnak rajtam xD SÜN xD
14/18 anonim válasza:
Azért akarunk rendőrök lenni, hogy az ilyen suttyókat helyre tegyük...
16/18 Panaca válasza:
Nekem 2 db tetoválásom van. Az egyik a kézfejemen van. Mikor felvételiztem megkérdezte az őrnagy miért van ott. Elmondtam őszintén és senkinek semmi baja vele. Viszont ha a felettesed engedélye nélkül csináltatsz varrást,ki is rughatnak. És ez nem vicc. Ott voltam mikor kirúgták.
17/18 anonim válasza:
Dikk.tegnap engem meg a 2barátomat megálitott a rendőr hogy miért megyünk az utközepén(vagyis futunk , meg bicajozunk) azt annak a rendőrnek is vols sok tetoválása ,szval biztos hogy lehetsz:)
18/18 anonim válasza:
Érdekes ha egy rendőr megver egy civilt akkor nem lesz semmi de ha fordítva lenne ès jogosan mert túl durva volt a sün akkor jó pár év lenne mert jó megvert egy sünt xD mint amikor volt a tv be hogy a babakocsis nő megverték a kur va copsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!