Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tetoválásom van már nem is...

Ha tetoválásom van már nem is lehetek rendőr?

Figyelt kérdés
Az alkarom belső és külső részét is tetováltatni szeretném.Ez már kizáró ok?
2013. aug. 12. 15:32
1 2
 11/18 anonim válasza:
én tapasztalatból beszélek!!!!! lehet rajtad tetoválás, az inkább elfogadott, ha póló alatt van. el kell menned egy pszichológia tesztre, ahol is megkérdezik a jelentését (bár ha azt mondod, nincs tetkód, nem fognak körbeturkálni) viszont ha értelmes választ adsz és póló alatt van, nem szólnak semmit! :)
2013. aug. 12. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Én most szeptember 2.-tól kezdem a rendészeti sulit, és a megyén az orvosi vizsgálaton tetőtől-talpig végignéztek, végigmértek, és nem lehet tetkó látható helyen!!! Akinek olyan helyen volt, ami nem látszik ki a ruha alól, azt sem díjazták. És még nézik a fogakat, visszereket, mindent.
2013. aug. 12. 20:10
 13/18 anonim válasza:
0%
DIKK eleve ki akar rendőr lenni xD ??? am a fejedre aszt tetováltasd hogy szeretem ha uralkodnak rajtam xD SÜN xD
2013. aug. 12. 21:18
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Azért akarunk rendőrök lenni, hogy az ilyen suttyókat helyre tegyük...
2013. aug. 12. 21:22
 15/18 anonim ***** válasza:
kopasz a fele
2013. aug. 13. 06:15
 16/18 Panaca válasza:
Nekem 2 db tetoválásom van. Az egyik a kézfejemen van. Mikor felvételiztem megkérdezte az őrnagy miért van ott. Elmondtam őszintén és senkinek semmi baja vele. Viszont ha a felettesed engedélye nélkül csináltatsz varrást,ki is rughatnak. És ez nem vicc. Ott voltam mikor kirúgták.
2013. aug. 13. 12:42
 17/18 anonim válasza:
Dikk.tegnap engem meg a 2barátomat megálitott a rendőr hogy miért megyünk az utközepén(vagyis futunk , meg bicajozunk) azt annak a rendőrnek is vols sok tetoválása ,szval biztos hogy lehetsz:)
2013. aug. 16. 09:35
 18/18 anonim válasza:
0%
Érdekes ha egy rendőr megver egy civilt akkor nem lesz semmi de ha fordítva lenne ès jogosan mert túl durva volt a sün akkor jó pár év lenne mert jó megvert egy sünt xD mint amikor volt a tv be hogy a babakocsis nő megverték a kur va copsok.
2013. aug. 24. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!