Ha tetoválásom van már nem is lehetek rendőr?
Figyelt kérdés
Az alkarom belső és külső részét is tetováltatni szeretném.Ez már kizáró ok?2013. aug. 12. 15:32
1/18 anonim válasza:
Hogy ne lehetnél rendőr, láttam már pár fiatal rendőrt tetkóval, rendezvényen is a kutyás rendőrnek rövid ujjú pólóban ki volt varrva a bicepsze
2/18 anonim válasza:
Ha még nincs akkor hagyd a fenébe majd megcsináltatod amikor felszereltél.Ne kockáztasd hogy ilyen miatt csússz el a felvételin!
3/18 anonim válasza:
A.C.A.B. - All Cops Are Bastards!! Menjél mentősnek, vagy tűzöltónak de ne rendőrnek!
4/18 anonim válasza:
Ha minden igaz akkor látható helyen nem szabad lennie.
5/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindenkitől mást hallok.Egy rendőrt kéne megkérdeznem.
2013. aug. 12. 16:23
7/18 anonim válasza:
Látható helyen nem lehet. Alkar tehát kizárva.
8/18 anonim válasza:
Van oylan rendőr akinek látható helyen van, de ők akkor csináltatták már, mikor az állományba bekerültek. Megerősítem , hogy lehet tetoválásod, viszont az egyenruha alatt, nem látható helyen. Hivatalosan így lenne. Illetve tiltott önkényuralmi jelképet ne ábrázoljon a tetoválás és semmi olyat, ami a lelki állapotod zavarodottságára utalhat, mert kiszűrnek az orvosin és pszichológián.
Tanácsosabb akkor tetoválást csinálni, mikor már az állomány tagja vagy, így nem tudnak belekötni a tetoválásodba, meg hogy mit hogyan ábrázol...
10/18 anonim válasza:
Nem értek hozzá de sok rendőröm láttam már tetkót (tehát látható helyen volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!