Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Hummeres gázoló esetében...

A Hummeres gázoló esetében sokan miért Thomas B. pártáján állnak?

Figyelt kérdés

Nem jut eszébe az emberek,hogy ez a férfi ilyen gátlástalanul halálra gázolt egy rendőrt, akkor mit tett volna ha az ő gyereke vagy a családtagja átkel a zebrán mire jön a Hummer és átmegy rajtuk majd egyszerűen továbbhajt?!

Mert ez valóban egy gátlástalan ember, és szánalmasnak tartom,hogy egyesek azt írják hogy jól tette hogy elgázolta a rendőrt, és ha meg hagyják a rendőrök hogy továbbmenjen akkor lehet elcsap egy 5 éves gyereket aztán meg jön hogy hol voltak a rendőrök...hát itt.

Olvastam a videók alatt németül írt hozzászólásokat is, ők is a gázoló pártját fogják leginkább, bár nem tudom mit szólnának hozzá ha őket gázolja halálra...

2013. júl. 31. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Én remélem, hogy akik pártolják azt a mocskot azokon is átgázol majd egy hasonló elmebeteg!
2013. júl. 31. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Egy hírhedt német maffiózó egy böhöm luxusterepjáróval, ami tele van késekkel, elgázol egy rendőrt, aztán másik 3 ember kell, hogy földre teperjék. Biiiztos ártatlan.

Az ilyen embereknek kéne a villamosszék.

2013. júl. 31. 12:38
 3/8 sni ***** válasza:
Pedig itt lett volna a sokak által hiányolt "luxuskocsival" szembeni intézkedés, amit sok ember szerint a rendőrök nem mernek megtenni! Hát akkor több lesz a fegyverhasználat! ennyi!
2013. júl. 31. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Én is olvastam cikkeket az ügyről és nagyon durván elfogultak a külföldi lapok. Ferdítenek, de nagyon. Ha odakint ilyet csinálnék magyarul többet nem is látnám az anyaföldem! Buzzzi liberális újságok és emberek!
2013. júl. 31. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Már eleve akkor előítéletesek a külföldiek, mert magyar emberről van szó. Ennyire szeretnek minket, de a magyar mentalitás ezt meg is teremti évtizedek alatt.
2013. júl. 31. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:

" Már eleve akkor előítéletesek a külföldiek,

mert magyar emberről van szó. Ennyire

szeretnek minket, de a magyar mentalitás ezt

meg is teremti évtizedek alatt."

Szóval ezt értsük úgy, hogy egye fene "csak egy magyarról" van szó?

Vajon milyen károgások lennének germánisztánban ha ott gázolna valakit el szándékosan egy hasonló magyar állampolgár mint ez a Hummeres moslék?

2013. aug. 1. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

"Szóval ezt értsük úgy, hogy egye fene "csak egy magyarról" van szó? "

Kb. igen ennyit érünk. Fordított esetben meg életed végéig ülnél magyarként.

2013. aug. 1. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg azt kérdezném, miért védik birka módon emberfalka stílusban a rendőrt? Úgy, hogy még nincs is meg az ítélet, és a pontos ismerete a történetnek.

De gondolom a rendőr pártját fogók mindent tudnak biztosan, nem az agynélküli magyar mentalitásos csürheszellem beszél belőlük...

Igen, magyarként ugyanezt elkövetve az osztrákoknál már megették volna élve az elkövetőt.

Most a magyarok erre büszkék, hogy egy osztrákot tudnak a börtönben tartani, és szívatni rendesen.

Ha bebizonyosodik a teljes történetben, hogy az osztrák volt a szemét, aláírom, és igazat adok mindenkinek, aki elítélte őt.

Addig azt látom, és úgy, ami a videoban volt, az meg nem az, ami a rendőr pártját fogja.

Én is utálom a terepjárós magamutogató barmokat, de azok a magyar tolvajok, politikusok, stricik, EU-pénz lenyúlók.

Nem egy osztrák autószerelő, aki elmegy néha portyázni a románokhoz, és a csóró senkiházi magyarok meg feltartják őket, meg szórakoznak velük útközben, mert a pintérsanyi ezt adta ki utasításban...

2014. máj. 26. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!