Minek a bilincs ilyenkor?
Mert tartani lehet attól,hogy előránt a zsebéböl egy fegyvert és lelövi a rendőrt.Viszont én nem értek egyet azzal,aki csak egy csokit lop bilincsben és vezetőszíjon vigyék,mert úgy viszik mint egy rablót vagy gyilkost.
Nagy bűn elkövetőt vigyenek is bilincsben.
A megalázásról pedig annyit,hogy volt már nem is egyszer,hogy pont rendőr csinált bűncselekményt és őt vitték bilincsben,az is megalázó hiába beszélnek itt a rendőrök,nem kell említeni az izsáki ügyet ugye?!
A bilincset több célból kell, vagy lehet alkalmazni.
Önkárosítás, szökés, támadás, ellenszegülés megtörésére.
Én azt mondom, ha én viszek akárkit akárhova, és a törvény lehetőséget ad rá, akkor rárakom mindenkire, mert én haza szeretnék menni. Akit bilincsben viszek, az meg nem biztos, hogy hazamegy.
csak egy csokit lop bilincsben és vezetőszíjon vigyék,mert úgy viszik mint egy rablót vagy gyilkost.
Igen,mert lehet 17 éves a rendőr 50. Futáskor kinek van előnye?Melyik rendőr akar futkosni,mert miért ne lógna meg,az elkövető hisz csak piti dolog miatt állítják elő,nem fognak országos körözést kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!