Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy készenlétis rendőr mennyit...

Egy készenlétis rendőr mennyit keres átlagban havonta ha sokat túlórázik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 18:14
1 2
 11/20 sni ***** válasza:
nem neked, eggyel feljebb! :) és a pénz dönt! Akinek otthon a családnál mindegy, hogy 100-at visz haza, vagy a dupláját, az nagy többségben ( nem általánosítva ) saját magának hazudik! Nekem is jó a fizum, az már csak plusz, hogy nem kényszerből vagyok itt, hanem szeretek is itt dolgozni! Csak nálunk indoklás nélkül mondhatják, hogy keressek másik helyet, ez nem annyira jó, de hát nem passzolhat minden! :)
2013. júl. 19. 18:15
 12/20 sni ***** válasza:
bocs, a 2-esnek volt! :)
2013. júl. 19. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"bocs a 2-esnek volt!:)"

A 2-es vagyok.

Sni!

Rendőr léttedre nem megy a helyesírás?

Egy 1. osztályos ír úgy,hogy 2-esnek, ugyanis helyesen : 2-nek :D . További szép estét és sikerekben gazdag "helyesírás" órát kívánok :D.

2013. júl. 19. 20:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Derék, konstruktív hozzászólás volt, gratulálok! ;)

De legalább sni nem írta két t-vel, hogy "létedre"... :D

2013. júl. 19. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:

sni!

Igazad van, kissé leegyszerűsítettem a dolgot. Most 170-180-at keresek, nem érzem úgy, hogy komolyabban elgondolkodjak a váltáson. :) Egyébként meg, azt, hogy nem csak a pénz dönt, arra értettem, hogy nem mindegy, hogy mit kell csinálni 180-ért, és mit 250-ért. Nem biztos, hogy mindenkinek fekszik, hogy egy-egy biztosítás alkalmával fél napot kell kvázi végigállnia. Nem próbáltam, nem tudom milyen.

2013. júl. 19. 20:20
 16/20 sni ***** válasza:
A személyeskedésbe nem megyek bele, van elég ember, akinek számít a véleménye nekem, a második kommentelő nem tartozik ide, hiába nyelvtan szakos tanár! :) Yang: van aki ott van ahol szeretne, van aki ott, ahol hely volt, a változtatás már csak akaraton és lehetőségen múlik! De azért írtam, hogy nem általánosítok! Végül: igen, most kezdődik a nagyon szép estém, de az másik témakör! :) jó éjszakát, kevés alvást!
2013. júl. 19. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A járőr beosztásban lévők túlóra nélkül 24/72-ben kb140-145 ezret keresnek.Én járőrvezetőként kb175 ezret.Túlòrákkal néha megvan a 300 ezer is.De akkor nem sokat látom a fiamat......
2013. júl. 20. 05:47
 18/20 anonim ***** válasza:

miben különbözik egy készenlétis rendőrnek a munkája a normál "mezei" rendőrétől?

én jövőre akarok menni az RTK-ra uhhogy még mondhatni zöldfülű vagyok:D

2013. júl. 21. 01:41
 19/20 anonim ***** válasza:
A kezdő KR-es fizetés 120-140 nettó körül mozog, magasabb beosztásban és/vagy nagyon sok túlórával meg lehet keresni a 250-300 nettót is. De az azt jelenti, hogy életed nulla, csak és kizárólag munka látástó mikulásig.
2013. júl. 24. 14:35
 20/20 anonim válasza:
Nem tudom ti hol éltek, de testvérem br. 320-at kapott múlt hónapban!
2016. aug. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!