Nagyon fontos? Mennyit keres egy rendőr járőrként vagy egy készenlétis rendőr nettóban? Valakinek van ismerőse, megtudja mondani?
köszi tényleg olyan szarul keresnek egyébként, borzasztó!!
hát az elég szánalmas, szégyen az államtól
Egy készenléti rendőr megkeresi a 130-140 ezer forintot is.2 haverom készenléti rendőr és a 130.000 forint mindig meg van állításuk szerint.Én is gondolkodom hogy menjek e rendészeti szakközépiskolába...már csak február 15-ig fogadják a jelentkezéseket.de megfogalmazódott bennem az a kérdés hogy miért menjek 2 évig tanulni járőrnek havi 60.000 forintért amikor minden évben indul készenléti rendőrségnél felvételi ami 6 hónapos,és a tanulás alatt is fizetnek neked nem kevés pénzt.6 hónap után meg mehetsz dolgozni mégtöbbért.
Variálok,vacilálok,gondolkodom, de nem hiszem hogy megyek két évesre....az rengeteg idő,nekem dolgoznom kell ,mert nem túl jó anyagi körülmények között élünk.
Itt egy rendőr tanácsa, tessék:
"eszedbe ne jusson rendőrnek menni ! én is tervezem, hogy szolgálat közben nyitott szemmel járok, és ha adódik egy jobb lehetőség, megragadom! Elvileg (nem biztos forrásból még), de elveszik a délutáni pótlékot.. ami jelentősen csökkenti a fizut. Az éjszakai még egyenlőre megmarad. A bérletet buszra mostmár meg kell venni, mert nem lehet szolgálati igazolvánnyal utazni. Eddig a fizu egy járőrnek volt kb 95 ezer ft, MINDEN pótlékkal együtt ! (tévhit sajnos, hogy a rendőr járőrök jól keresnek, kb 150 körül...) Ha most volt 95 E. ft a fizu, akkor bele se merek gondolni, hogy délutáni pótlék nélkül mennyi lesz+ úgy, hogy magamnak kell fizetni a bérletet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!