Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon fontos? Mennyit keres...

Nagyon fontos? Mennyit keres egy rendőr járőrként vagy egy készenlétis rendőr nettóban? Valakinek van ismerőse, megtudja mondani?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 19:16
 1/8 anonim válasza:
0%
Nagyon szexi meló a rendőrség, tényleg... Amúgy 70-80 körül nettóban, ha jól tudom
2013. jan. 6. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:
megint rossz helyre tettem a kérdést, moderáltatom , hogy töröljék
2013. jan. 6. 19:20
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi tényleg olyan szarul keresnek egyébként, borzasztó!!

hát az elég szánalmas, szégyen az államtól

2013. jan. 6. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:
ha csak ennyit keresnek ilyen szarul, akkor vajon miért megy annyi srác rendőrnek, hisz nem lehet belőle megélni
2013. jan. 6. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ennél jóval többet keresnek.
2013. jan. 6. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért mert nincs munka. BKV ellenőrnek, közterületesnek stb. is sokan jobb munka hiányában mennek.
2013. jan. 6. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy készenléti rendőr megkeresi a 130-140 ezer forintot is.2 haverom készenléti rendőr és a 130.000 forint mindig meg van állításuk szerint.Én is gondolkodom hogy menjek e rendészeti szakközépiskolába...már csak február 15-ig fogadják a jelentkezéseket.de megfogalmazódott bennem az a kérdés hogy miért menjek 2 évig tanulni járőrnek havi 60.000 forintért amikor minden évben indul készenléti rendőrségnél felvételi ami 6 hónapos,és a tanulás alatt is fizetnek neked nem kevés pénzt.6 hónap után meg mehetsz dolgozni mégtöbbért.

Variálok,vacilálok,gondolkodom, de nem hiszem hogy megyek két évesre....az rengeteg idő,nekem dolgoznom kell ,mert nem túl jó anyagi körülmények között élünk.

Itt egy rendőr tanácsa, tessék:

"eszedbe ne jusson rendőrnek menni ! én is tervezem, hogy szolgálat közben nyitott szemmel járok, és ha adódik egy jobb lehetőség, megragadom! Elvileg (nem biztos forrásból még), de elveszik a délutáni pótlékot.. ami jelentősen csökkenti a fizut. Az éjszakai még egyenlőre megmarad. A bérletet buszra mostmár meg kell venni, mert nem lehet szolgálati igazolvánnyal utazni. Eddig a fizu egy járőrnek volt kb 95 ezer ft, MINDEN pótlékkal együtt ! (tévhit sajnos, hogy a rendőr járőrök jól keresnek, kb 150 körül...) Ha most volt 95 E. ft a fizu, akkor bele se merek gondolni, hogy délutáni pótlék nélkül mennyi lesz+ úgy, hogy magamnak kell fizetni a bérletet."

2013. jan. 7. 19:14
 8/8 anonim válasza:
Férjem kr. Havi 145.000.- a minimum, túlóra nélkül. Mivel ilyen még sosem volt (mindig van túlóra), így 170-200.000.- mindig megvan és nem túlórázik, ha nem muszáj. Ha mindenre jelentkezne, 250-300.000.- is meglenne.
2014. jan. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!