A rendőrség az új Opel Astrákat addig használja amíg akarja?
Mert most ugye megvette a rendőrség a Opeleket, ellentétben a Fordokkal amiknél 90 ezer km-es korlátozás volt, azaz ha elérték a 90 ezret vissza kellett adni a kocsit.
A nagy részük már vissza is került, és mennek eladásra, de az Opeleket úgy tudom megvették, ami azt jelenti,hogy legalább 5-10 évig menni fognak amíg nem lesznek teljesen elavultak, és lestrapáltak?
Esetleg rosszul tudok valamit?Hogy van ez?
Azt nem tudom meddig használhatják, de egy rendőr ismerősöm azt mondta, hogy nem igazán alkalmasak az új Astrák rendőri munkára. Terepen fennakadnak és olyan kicsi bennük a hely, hogy gyakorlatilag nem lehet benne rendesen elfogott embert szállítani.
Így szerintem túl sokáig nem fogják használni őket.
hát szerintem márcsak megjelenésre is jobbak voltak a fordok mint ezek az astrák
még az octaviák voltak rohadt szép rendőrautók
Matricázatlan Focusok már erre felé is vannak. Az, hogy mi lesz a Opelekkel senki nem tudja előre. Majd módosítanak utólag a pályázaton (ez ilyen magyaros dolog), aszt csá, megválnak ezektől is secc-perc alatt.
Azt tegyük hozzá, hogy a Opelek motorja Szentgotthárdon készül, így munkahelyek válnak stabilabbá, talán még új munkahelyek is létesültek.
A cikkből ez a gondolat amúgy murvaigaz:
"...így aztán jó magyar szokás szerint a megengedett tempóval sem haladnak, a közelünkbe se jönnek, senki sem mer minket megelőzni még az engedélyezett tempóval sem."
Ezt én is rengetegszer tapasztalom, hogy 20-30 járőröző rendőrautót nem mer szinte senki megelőzni (m.s.h.: 50km/h), mert fo$nak a büntetéstől.
Azt még hozzáteszem nemrég ellenem is eljárást indítottak és pont egy ilyennel állítottak elő. ~120 kg vagyok és elég jól elfértem benne, nincs abban helyhiány. Jól össze van rakva. Tolatóradar is müxik. De ahogy a Focus, ez se üldözésre való. Arra Chevrolet Caprice PPV, vagy egyenértékű beszerzése kellene.
@Roland
A R. adásvételben! szerezte be az Opel Astrákat.
Az a néhány Audi Q7 pedig 15 és 40 millió közötti áron lett beszerezve attól függően van-e B5, B6, B7 védettsége, vagy csak utcai gép.
@sni
Te meg szívj magadba egy kicsit több pozitív energiát :)
Nem tudom mekkora darab vagy, de ezek az Opelek igen jó verdák.
Te hogy állítanál össze egy közbeszerzést 6 mrd-ból 1250 autóra?
Na ugye milyen nehéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!